Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-03-21, 16:48
alef, nikt się nie da Tobie nabrać - przyjedziesz pod Kauflanda, może jeszcze ze 2 km pojedziesz z nami a potem ani widu ani słychu A i jeszcze wyznaczysz jakąś karkołomną trasę w między czasie
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomógł: 15 razy Wiek: 71 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 626 Otrzymał 10 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-03-22, 09:54
ourson napisał/a:
alef, nikt się nie da Tobie nabrać - przyjedziesz pod Kauflanda, może jeszcze ze 2 km pojedziesz z nami a potem ani widu ani słychu A i jeszcze wyznaczysz jakąś karkołomną trasę w między czasie
Niestety ubiegły rok musiałem sobie odpuścić z powodu kontuzji (więzadła krzyżowe lewej nogi - albo tak jakoś) i zakazu przeciążania tejże.
A trasę mam taką wyczynową na pierwszych 20km, tylko musi obeschnąć. Tak na koniec maja można tam pojechać.
Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 118 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Krzyworzeka, Oslo
Wysłany: 2013-03-31, 19:28
Cos mi sie wydaje panie i panowie ze jednak z wami w maju pojade na pierwszy wyjazd
bo jak widze naprawde cholernie duzo nasypalo dzisiaj sniegu
pozdro
Dzień dobry W końcu! Koszulka bez rękawów funkcyjna, koszulka na długi rękaw funkcyjna, koszulka rowerowa długi rękaw, kurtka termoaktywna, czapka polar pod kask.
Pierwsze kilometry w tym sezonie zaliczone!
Oglądałem "Rodzinkę", wpadł klient z kolarzówką, spojrzałem na termometra, w słońcu 13, w cieniu mnie nie obchodziło, podniecony poubierałem się i pobiegłem do garażu. Odśnieżyłem go i wyprowadziłem krykę. 23 km
Pomógł: 15 razy Wiek: 71 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 626 Otrzymał 10 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-04-08, 13:05
Nie wiem ile zrobiłem, jechałem tak: Wieluń-Ruda-Rychłowice-Gaszyn-Turów-Kurów (tu był odpust)-Kopydłów-Biała-Łagiewniki-Raczyn-Dąbrowa-Wieluń. Kilometrów nie liczyłem, szutrami jedzie się ciężko bo pełno na nich błota. Na takie wyjazdy jeszcze za wcześnie.
Zapowiada się ładna pogoda, więc może jutro miałby ktoś ochotę zacząć przyzwyczajać swój zad do sezonu?
Jeśli tak, to start 10:00 Kaufland
Oczywiście chęć proszę wpisywać jak najbardziej w tym temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum