Zabawny jesteś, to że mam swoje zdanie, to nie oznacza że mam siedzieć cicho, może faktycznie nie mogli lub byli o innej porze, ale to nie zmienia faktu że nie można podejmować tego tematu. I na szczęście nie ty decydujesz czy tu będę czy nie, ale dzięki za uwagi, przyjmę to z pokorą
Kazdy moze sobie na forum napisac to moje zdanie i wtedy juz koniec gadki, bo to moje zdanie, ale prawda jest taka, ze jak ktos jest niedoinformowany i wypisuje brednie to ja z takim zdaniem zgodzic sie nie moge i trzeba zdanie kogos takiego naprostowac na właściwy tor, gorzej jak ten ktoś dalej brnie w zaparte, ze jego zdanie jest najważneijsze i koniec.
ps prezes WKSu wypowiedział się dzis w RZW, ze boisko bedzie gotowe na mecz z Wierzbica.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2013-04-27, 18:42
WKS Wieluń - Targówek Warszawa 1:2
Słaby mecz WKS-u. Jedynym pozytywnym akcentem w grze wielunian była piękna kontaktowa bramka Adamczyka, jednak zdobyta zbyt późno by móc odwrócić losy meczu. WKS zagrał zbyt defensywnie, dziwi to tym bardziej, że przez większość meczu przegrywał 0:1.
Mecz ustawiła pierwsza bramka GKP zdobyta z rzutu karnego po rzekomym faulu Ciężkiego na zawodniku Targówka. Z perspektywy trybun wydawało się, że najpierw trafił w piłkę, więc karny prawdopodobnie podyktowany został niesłusznie.
Pewnym punktem wieluńskiej drużyny był Karasiak, którego grę można ocenić na plus. Reszta zawodników zagrała słabo. Brak organizacji gry w środku pola, dużo strat i mało ruchu. Nie tego oczekiwali kibice.
hiszpan w 100% rzetelna ocena zaspołu, dodam, że nie wiem jakim cudem Fornalczyk gra każdy mecz w I składzie. Nie ma lepszych obrońców? Może warto kogoś poszukać, bo on się tam kompletnie nie sprawdza...
Trochę więcej szczęścia i WKS mógł nawet ten mecz wygrać. Moim zdaniem mecz był toczony w dośc dobrym tempie, a WKS starał sie, ale nie za dużo wychodziło. Indywidualnie nie ma co oceniac, ale prawda jest taka,ze przydało by sie kilka wzmocnien, bo niektorzy zawodnicy jeszce nie dorosli chyba do poziomu trzecioligowego. Doswiadczeni zawodnicy musza więcej pokazywac na boisku, bo w takim meczu jak wczoraj to oni muszą pociągnąc zespol. Najbardziej aktywny w przodzie byl Przezak, a zaraz za nim Dudek(szkoda,ze musial zejsc z powodu kontuzji).
Niepokojące jest to,ze najgrozniejszym zawodnikiem był Karasiak, ktory jest obronca, a to niezbyt dobrze swiadczy o grze WKSu w ofensywie.
moim skromnym zdaniem z tej drużyny nie da sie więcej wycisnąć. trener Okaj zrobił naprawde dobrą robote ale szału nie będzie bo być nie może. tak jak wyżej 1qaz2wsx napisał. wielu ludzi nie ma umiejętności na 3 lige i nigdy pewnego poziomu nie przeskoczą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum