Promyk na Wołodyjowskiego szczerze polecam, brałem rolety wewnętrzne montowane do ramy w kasetach, brałem rolety zewnętrzne i bramę do garażu. Jak coś się zadziało, bo np. roleta przymarzła mi do parapetu, a podnosząc nie zauważyłem tego i spaliłem silnik serwis gwarancyjny od ręki bez żadnej dyskusji. Ostatnio byłem u nich, mają sporo nowych maszyn i produkują różne ciekawe cudeńka.
Tyle, że ceny tych rolet z montażem wynoszą adekwatnie więcej niż w przypadku kiedy sobie taką roletę zamówisz na allegro i sam założysz. Nawet jeśli sklep oferuje coś takiego, głupio sam przed sobą bym się czuł, w przypadku kiedy zamawiałbym w tym sklepie coś co wymaga 2-3 minut roboty. Chodziłem za roletami i też wiem, że cena "z montażem" po prostu jest śmieszna. W końcu kupiłem w markecie i sam założyłem. Za trzy rolety dałem 90 zł.
Pisząc o lokalnych sprzedawcach (wymienionych już w tym temacie) zgodnie z pytaniem autora wątku, miałem na myśli godne polecenia adresy.
Jak dlla mnie 'marketowe' ceny z reguły nie idą w parze w jakością oferowanego towaru, dlatego celowo napisałem, że wszyscy.
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2013-05-03, 20:51
Odnośnie rolet, to jeszcze ja wtrącę swoje trzy grosze Podobnie jak michal_saper, uważam, że ceny montowanych rolet są jakieś z kosmosu. Ja oprócz tego, że montowałem rolety sam (marketowe, ale z "wyższej" półki) to samodzielnie robiłem prowadnice - profile można kupić np. u Sztuckiego na Wojska Polskiego, albo w Brico, Mrówce
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2013-05-04, 11:01
Pamiętajcie, że to co dla jednych jest "bułką z masłem", dla innych może być "kosmosem". Są też tacy, co w swoich mieszkaniach wkrętaka nie mają a co dopiero jakąś małą wiertareczkę Zatem zamiast się wymądrzać, odpowiedzcie na pytanie
Druga sprawa to ... Polak potrafi. W tym jesteśmy chyba najlepsi na świecie. Wszędzie indziej każdy jest od czegoś innego, u nas, każdy jest do wszystkiego
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum