Jak nasz główny bohater sam wchodzi do mieszkania gdzie znajduje się już nawet nie pamiętam jak się nazywała ta postać, osoba w długich włosach co się modlił co trochę. Był w tym całym, no właśnie btw co to było trzymali tam tych wszystkich porwanych gangsterów od których te organy pobierali, pomieszczenia rzeczywiście wyglądają jak miejsce gdzie się przetrzymuje zabójców etc i z pewnością policja takie miejsca by nigdy nie na mierzyła... Tragedia po prostu tragedia tyle absurdalnych i nielogicznych rzeczy, nie wiem jak to się może komukolwiek podobać jakbym to jeszcze raz przejrzał takich przykładów mogę dziesiątki albo i setki wymienić.
Oj, nie ma się co obrażać. Jeśli ktokolwiek ma trochę pojęcia o pracy Policji, znajdzie mnóstwo uchybień w tego typu filmach. Chociażby to, co wymieniłeś, że główny bohater przeprowadza "akcję" w pojedynkę. O gustach się nie rozmawia, ale nie byłabym tak surowa dla tego filmu.
Kolejny nagłaśniany i reklamowany film ,,Bejbi Blues" - nie polecam!
Opowieść o nieodpowiedzialnych gówniarzach. Końcowa scena filmu potwierdza moje zdanie.
Gra młodych, dobrze zapowiadających sie wg mediów aktorów, jak i tych doświadczonych (m.in. Danuta Stenka, Magda Boczarska) nie powaliła mnie na kolana. Moje serce skradł jedynie ten mały szkrab grający synka głównych bohaterów Niewiarygodnie spokojne i śliczne dziecko.
Jedyny plus filmu to muzyka. Tyle na ten temat.
_________________ Kochaj, to fajne jest.
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2013-01-31, 01:06
Nędznicy (Les Miserables) - najnowsza wersja musicalu. Bieda, porażka i katastrofa. W każdym calu. Nie polecam nawet w celu wyrobienia sobie opinii. Zostańcie przy oryginalnym musicalu i przy tym zrobionym na rocznicę powstania musicalu. Resztę omijać!
_________________ Też jestem w szoku.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2013-02-04, 23:44
Bardzo mocno się zawiodłem na nowym Bondzie. "Skyfall" to dno totalne w porównaniu do poprzednich części. Fabuła beznadziejna (nic kompletnie się nie dzieje) brak faktycznego "czarnego charakteru" (ten co był to jakaś popierdułka).
Najbardziej mnie rozwaliła jedna scena jak przylatuje helikopter i ląduje. Przylatuje w dzień, facet wysiada, przechodzi 50m, wrzuca dwa granaty do budynku... a na dworze ciemność ( w ciągu 15 sekund).
Nie mówię tu o tym że Bond dostaje w klatkę z karabinu szturmowego, spada z 50 metrów do wody o głębokości 50cm i przeżywa (przecież to w końcu Bond )
Dla mnie beznadziejna szmira. NIE POLECAM!
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-05-27, 08:14
"Oszukane" - dobry materiał na scenariusz, ale całość jakaś taka przerysowana - może gdyby lepiej zagrane to jeszcze by się to trzymało jakoś... ale tak to po prostu momentami groteskowe... bronią się "rodzice" - Herman, Skibińska, Żmijewski... ale młodzież niestety już nie...
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-08-15, 19:41
"Sklep dla samobójców" - odniosłem wrażenie, że gdyby po 20min wszedł ktoś z obsługi kina na salę i powiedział że oddają 5 zł za bilet każdemu kto wyjdzie w tym momencie, to sala by opustoszała... Film o niczym, masakryczne piosenki, czerstwe dialogi... koszmar...
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Wielki Gatsby - nowoczesna muzyka w podkładzie do filmu lat 20, to jakieś nieporozumienie.
Nie same nazwiska tworzą film. Męczyłem się przez większość filmu, ale go zmęczyłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum