Wysłany: 2013-05-28, 17:13 Staż Grafik Komputerowy
Prężnie rozwijający się sklep internetowy poszukuje na staż grafika komputerowego.
Okres stażu: 5-8 miesięcy
Wymagania:
wykształcenie min. średnie
znajomość podstawowych programów graficznych: Adobe Photoshop, Corel, Ilustrator
mile widziane zdolności artystyczne oraz zmysł estetyczny
umiejętność współpracy z zespołem
umiejętność szybkiego przyswajania wiedzy
Oferujemy:
możliwość zdobycia cennego doświadczenia zawodowego
pracę w zgranym i młodym zespole
możliwość dalszej współpracy
Zapraszamy do zespołu i czekamy na Twoje zgłoszenie! Szukamy młodych, kreatywnych i pełnych pasji ludzi i dlatego wraz z CV prześlij nam swoje portfolio w tytule z dopiskiem „STAŻ” marketing@dstreet.pl
Ostatnio zmieniony przez dstreet 2013-05-28, 19:35, w całości zmieniany 1 raz
Prężnie rozwijający się sklep internetowy poszukuje na staż pracownika biurowego.
Okres stażu: 5-8 miesięcy
Wymagania:
wykształcenie min. średnie
bardzo dobra znajomość obsługi komputera (MS Office, Internet)
mile widziane zainteresowanie modą
obsługa portali społecznościowych
budowanie i rozwój wizerunku firmy w internecie
umiejętność współpracy z zespołem
umiejętność szybkiego przyswajania wiedzy
Oferujemy:
możliwość zdobycia cennego doświadczenia zawodowego
pracę w zgranym i młodym zespole
możliwość dalszej współpracy
Zapraszamy do zespołu i czekamy na Twoje zgłoszenie! Szukamy młodych, kreatywnych i pełnych pasji ludzi i dlatego prześlij nam swoje CV wraz ze zdjęciem w tytule z dopiskiem „STAŻ” marketing@dstreet.pl
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Ogłoszeń jest kilka, wszystko zależy od tego ile ma lat... niestety. Ale jest blisko Towarowego, sklep z pierdołami za +4 zł, szukają młodej do 30 stki. "Potrzebują" te do Laboo na Kaliskiej. W necie co jakiś czas pokazuje sie ogłoszenie, do nowo powstającego sklepu obuwniczego. Jest też do sklepu z e papierosami na 18-stycznia, jest sporo ogłoszeń.
Serdeczne dzięki, wrzucajcie proszę info o pracy na bieżąco mnie nie wszystkie strony hulają, więc ten tego
Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Dołączyła: 05 Lis 2008 Posty: 74 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-06-05, 10:59
chodzisz door to door i pytasz o prace. wiele osób tak robi. mało jest ogłoszeń na mieście, troche wiecej w necie. póki co ja nie widziałam nigdzie kartki na witrynie sklepu/zakładu itp.
Jest ogłoszenie (sprzedawca)na ul. Kaliskiej, w sklepie odzieżowym(nie pamiętam nazwy tego sklepu)
To sklep chyba (?) obok Vertusa.
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Pomogła: 2 razy Wiek: 35 Dołączyła: 04 Cze 2013 Posty: 183 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-06-08, 19:33
Co do Kaliskiej to dzisiaj byłam i nie widziałam ogłoszenia o sprzedawcy. W całym Wieluniu praktycznie na co drugim sklepie wisi kartka z napisem : Przyjmę na praktyczną naukę zawodu i to tyle, ale żeby normalne ogłoszenia znaleźć to ciężko ;(
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca".
Co do Kaliskiej to dzisiaj byłam i nie widziałam ogłoszenia o sprzedawcy. W całym Wieluniu praktycznie na co drugim sklepie wisi kartka z napisem : Przyjmę na praktyczną naukę zawodu i to tyle, ale żeby normalne ogłoszenia znaleźć to ciężko ;(
Wczoraj szłam to było na pewno.
Na szybie wystawowej w prawym dolnym rogu wisiało ogłoszenie.
Być może, że właścicielka już znalazła sprzedawczynię.
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum