Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 18 Maj 2010 Posty: 699 Piwa: 16/34 Skąd: Osjaków/Wydrzyn
Wysłany: 2013-05-23, 20:58
Bethi, wydaje mi się , ze miałaś po prostu pecha i trafiłaś na towar w uszkodzonym opakowaniu ....Chociaż wierzyć mi się nie chce , że każda paczka tego chleba zawiera taką "kwitnącą" zawartość, więc przestrzeganie przed ...jakoś mi nie pasuje
_________________ "Kobiety rodzą się aniołami, ale kiedy życie połamie im skrzydła - pozostaje już tylko latanie na miotle"
Musiał być wielki pech, bo "trafiły się" 4 takie chleby.
Ja też nacięłam się na chleb tostowy Dan Cake, wprawdzie nie kupiłam spleśniałego, ale pamiętam, że krótko po otwarciu zapleśniał, pomimo iż był szczelnie przechowywany w chlebaku. Dla porównania chleb tostowy z innej firmy, był dobry i świeży długo dłużej po otwarciu. Ale to znaczy, że miał więcej konserwantów, być może ten Dun Cake jest pod tym kątem zdrowszy, ale fajnie by było, żeby wytrzymał chociaż do otwarcia Bethi, próbowałaś reklamować w sklepie? Zawsze z tym jest problem, bo rzadko się zostawia paragony po większych zakupach:(
A z innej beczki powiem, że ja chleb tostowy mrożę, zaraz po kupieniu. Później kromki wrzucam od razu do tostera i grzanka gotowa po kilku minutach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum