Ja osobiście nie widzę znamion obrazy czy pomówień, Mateusz wyraził tylko swoje zdanie i oburzenie, nikogo IMHO nie obrażając. No ale jaka jest rzeczywistość, to tylko możemy się domyślać, bo przecież pan adwokat pracuje w sądzie, a koleżeństwo w pracy wiadomo jak może wyglądać...
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2013-06-04, 17:42
Na fejsie forumowym dostałem wiadomość
25 lutego został zbanowany
wiadomość z 25 lutego
zostały zbanowane 2 konta jedno moje a drugie mojego brata który najpierw napisał post z mojego konta (piotrek7725) a później ze swojego o nicku (Wodzirej) sam wczoraj mu to konto zakładałem konta są na 2 bardzo podobnych e-mailach bo kiedyś zakładałem 2 konta e-mail i jedno teraz mu odstąpiłem.
wiadomość z dzisiaj
Witam, pisałem już kilka razy do Was w sprawie mojego bana, czy można go zdjąć? Jest już spokojnie od 3 miesięcy, nawet nie wiem za co, odsyłacie mnie od jednej osoby do drugiej, po raz ostatni proszę Was o usunięcie bana, mój nick to piotrek7725 proszę o usunięcie bana również z IP z których próbowałem się logować z tego konta.
PS: Mam nadzieję że załatwicie to fachowo i nie będziecie mnie odsyłać w inne miejsce
Co z nim? Co mu odpisać? Wcześniej odsyłałem go do Ferbika i Jara
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum