Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-10-18, 17:27
robcio dostał ostrzeżenie ode mnie (nie jestem pewien ale chyba pierwsze moje ostrzeżenie takie prawdziwe - w sensie dla autentycznego użytkownika a nie jako blokada spambota) za usuniecie mojego wpisu w jego poscie. Usunąłem link - wg mnie reklamowy. Zresztą inaczej nie można go traktować nie miał żadnego związku z treścią posta.
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-09-19, 06:39
Ja nie uważam że on (słowo wymoderowano) - ot po prostu wylewa swoje żale. Jeśli prawdą jest że ktoś za 44tysie buduje ogródek dydaktyczny na wsi to rzeczywiście coś jest nie tak z wójtem i pewnie takich "ogródków" jest więcej...
a że forma wylewania żali trochę chaotyczna...
Co do podwójnego życia - może to żona RGM? Teoretycznie to nie jest chyba zakazane? W końcu Panterka i Ferbik pewnie też się z jednego IP logują (przynajmniej w części przypadków kiedy robią to z domu). Ale nawet jeśli RGM ma żonę Bożenkę to z pewnością nie napisała tego postu z własnej i nieprzymuszonej woli
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
(słowo wymoderowano) czy nie (słowo wymoderowano) - forma zwrócenia mu uwagi nie jest raczej zgodna z netykietą.
Zresztą wydaje mi się, że MAR COM nie do końca jest bezstronnym obserwatorem. Może np serwisuje komputery w gminie albo zna się z wójtem na stopie towarzyskiej? Bo raczej nie broni go w imię zasad - wcześniej raczej tego na forum nie robił.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2014-10-05, 20:37
Zróbmy coś z tym pajacem. Dzisiaj przeszedł siebie. Nie mam pomysłu jak zareagować. Ostrzeżenie to za mało.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum