Wiem i również Revlon jest bez amoniaku, jednak większość kobiet które go użyły, już nie chcą wracać do Castingu
Być może, obecnie od ponad 2 lat nie farbuje włosów, cieszę się swoim naturalnym kolorem zanim zaczną siwieć Wypadłam z tematu farb, jak kiedyś zdecyduje się na zmianę koloru to wypróbuje Revlon, który polecasz
Różne są opinie, ale ja też do bardzo zniszczonych paznokci mogę polecić odżywki z eveline zarówno tę 8w1 jak i diamentową. Mi pomogły bardzo. Teraz, gdy moje paznokcie wróciły do 'normalności' kupuję z Lovely Silky power (odżywkę z jedwabiem). Po dwukrotnym pomalowaniu daje fajny mleczny efekt, paznokcie wyglądają bardzo estetycznie. Nie wiem czy pomoże bardzo zniszczonym paznokciom, ale gdy ktoś ma zdrowe (bądź w miarę zdrowe) paznokcie to ją polecam Dostępna jest w Rossmannie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum