Siemanko. Byłem ostatnio w sklepie Zoologicznym na KRÓTKIEJ i szczerze mówiąc jestem zadowolony obsługa miła a i ceny są niskie w porównywaniu do innych.Polecam naprwdę warto do niego zajrzeć.
i ja polecam sklep na krotkiej i jeszcze bardziej sklep SKALAR ( profesionalne doradztwo i obsluga ). Na 18 stycznia kiedys bylo warto wejść i cos wybrac a teraz MASAKRA na akwarium wysokie 30 cm jest 10-15 cm wody a na 10 ryb w nim plywajacych 4 martwe.... ten sklep sie od pewnego czasu przezucil na karmy dla psow , kotow itp... w sumie nie glupi pomysl nie trzeba grzac i filtrowac wody w tylu akwariach co sie wiaze z mniejszym zuzyciem pradu ale wiec po co te ryby tam meczyc? ALBO MIEC COS ALBO NIE MIEC NIC. Takie jest moje zdanie
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 363 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wie(życzka)luń
Wysłany: 2012-11-03, 15:00
Na krótkiej to już nie ma hoho nie ma tego sklepu zoologicznego.
Najlepszym wyborem jest sklep Skalar na Sienkieiwcza, chyba że ktoś przejeżdza przez Pajęczno to polecam w ww. mieścinie bo naprawdę mają duży i ciekawy wybór.
Czyli w Wieluniu obecnie są dwa sklepy zoologiczne: na Sienkiewicza i 18stycznia, tak? I jeszcze jeden zoologiczno-wędkarski na Starych sadach. Czy może gdzieś jeszcze?
Może ktoś powiedzieć o asortymencie typowo akwarystycznym? W Skalarze trochę się orientuję ale w pozostałych nie za bardzo.
Witam
Zajmuję się akwarystyką od ponad 8 lat i niestety nie mam zbyt dobrego zdania na temat wieluńskich sklepów zoologicznych Większość rzeczy niedostępna a jak już jest to ceny z kosmosu np. Podłożę JBL MANADO 5L zapłaciłem 60 zł a jak zamówiłem na Allegro to za 25l tego samego podłuża zapłaciłem 90.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum