Wysłany: 2013-07-07, 18:31 Spływ kajakowy 14 lipca
Dzisiaj ustaliliśmy z grupą rowerową, że w końcu, za tydzień robimy spływ kajakowy.
Trasa z Działoszyna do Przywozu.
Niedziela.
Szczegóły podam, jak już zapnę ostatni guzik, jednak proszę o zgłaszanie się osób chętnych na spływ. Na razie mam 8-10 osób, jeszcze jakieś 4-6 jesteśmy w stanie dopisać, więc kto pierwszy i pewniejszy, ten lepszy.
Po ustaleniu grubszych szczegółów temat wygląda następująco:
Stawiamy się na godzinę 9:00 w Przywozie w barze, skąd jesteśmy transportowani do Działoszyna przez firmę udostępniającą nam kajaki. Stamtąd robimy sobie spływ, wyruszamy z Działoszyna około 10, w Przywozie między 16 a 17 - tak myślę. Potem ognisko i pieczenie kiełbasek i powrót do domu.
Nie zapomnijcie schować telefonów do słoików tak tylko, na wszelki wypadek
To wiemy i najlepiej mieć saszetkę zapinana w pasie, aby w razie wywrotki nic nie odpłynęło
Jestem córką swojego ojca więc spływy kajakowe mi nie dziwne
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2013-07-13, 18:23
Jakieś porady doświadczonych w kajakach? Co zabrać, jak się ubrać.... ?
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum