Szczerze, to jestem tak spompowany, że relacji nie będzie
Wrzucam tylko ślad, ale to też dla ułomnych, bo jak wiadomo Warta biegu ani miejsca nie zmieniła
Nie mniej dziękuję wszystkim za przybycie, za dobrą zabawę i za świetnie spędzony czas, od początku do samego końca. Musimy to koniecznie powtórzyć niedługo
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2013-07-14, 22:25
Wypad rewelacja. Świetny wypoczynek, ze świetną ekipą. Dobrze, że mieliśmy mapę bo byśmy się zgubili:) Chociaż niektórzy... nawet mając do dypozycji mapę zatrzymywali się w krzakach, z trudem omijali mosty....
Spodziwałem się, żę trochę lepiej jest ta trasa oznakowana. Po drodze widziałem chyba 5 znaków. Uwaga zakręty, miejsce wodowania, bar w Bobrownikach, "bar w Przywozie", "przywóz bar 50 metrów". Na mapie jest więcej znaczków. Nie spodziewałem się, że aż tylu kajakarzy pływa po tej rzece.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum