Witam drogie Panie.
Juz dawno mialam zabrac głos w kwestii pisania postów i zakładania nowych tematów.
Mam tu na mysli Malinke- prosze, zastanów się nad trescia i sensem zakłądanych temtów. Jestem moderatorem tego działu, ale przyznam sie szczerze, ze nie mam ochoty zagladania tutaj. Jest kilka tematów, które smiałoby mozna połaczyc, albo przynajmniej nie zakładac nowych.
Prosze sie ustosunkować do mojej prosby i Basi również bo beda kasowane takie tamaty i posty.
Ktoś zaraz zarzuci mi, że nie zwrocilam uwagi Syli, która załozyła temat o spioszkach i szczoteczkach. Widocznie inne panie nie zauwazyły, że zrobiła to celowo, by dac do zrozumienia, że zakładane tutaj tematy sa bezsensowne.
Pozdrawiam i zycze przemyslanych postów!
Gdzie nabijam posty???
A tak na marginesie nie zalezy mi na ilości postów tylko na jakości
Jesli piszemy o szczoteczkach do zębów to piszemy o szczoteczkach do zębów i nie zauważyłam abym odbiegała od tematu.
a jak myślisz, kto pisze takie beznadziejne posty
dla Ciebie liczy sie jakość ja dla mnie to Twoje posty nie mają zadnej jakości, nawet mi sie nie chce ich czytac
mam nadzieje, ze ostrzezenie Dominiki Ci da do myślenia...
Zostawiam to bez komentarza... bo i tak komentarz tutaj niczego nie wniesie... Przeginasz Basia ze słownictwem jakim się posługujesz względem mojej osoby bo ja sie tak nie odnoszę do twojej osoby.
Syla napisał/a:
Aaaaj, ale Dominika z Basią pojechały po galotach
Forum i realne życie to w ogóle oddzielne sprawy (ja wychodzę z takiego założenia) Na forum ludzie nie widza swoich naturalnych reakcji a na żywo można to wspaniale zaobserwować...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum