Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Maj 2011 Posty: 257 Piwa: 38/19 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-09-02, 05:33
A ja zaproponuję coś z innej beczki!
W zeszłym tygodniu trafiłem na stronkę http://gotuj.skutecznie.t...jak-z-pizzerii/ i zrobiłem sam pizzę. Faktycznie wyszła rewelacyjna : pizza jak z pizzerii!!! Oczywiście dodatki wg własnego uznania i ilości.
Polecam, jest prosta w wykonaniu (a ja nie jestem żadnym talentem w kuchni, rzekłbym nawet, że jestem antytalencie), a dodatkowo jest rewelacyjna jak z pizzerii.
Pragniemy poinformować i jednocześnie przeprosić iż do naszej nowej ulotki wkradł się błąd, dokładniej - do naszego numeru komórkowego, poniżej podajemy poprawny numer:
tel.507 500 274
Walc burger - właśnie odczekałem 1,5h, by jednak dowiedzieć się o tym, ze nie będzie dowozu mojego zamówienia. Nie ma kierowcy. Po cholerę przyjmować zamówienie, obiecywać kontakt telefoniczny w razie problemów by zignorować swoje deklaracje?
Lubiłem tam zjeść, lubiłem.
Skoro o WalcBurgerze mowa to i ja się doczepię - chciałem zamówić zestaw pierwszy z kebabem + hamburger z pieca. Pani przez telefon za wszelką cenę chciała mi wcisnąć tego hamburgera również z zestawem. Po około 45sek. moich uprzejmych odmów i wyjaśnień załapała o co chodzi ale chyba za moją odmowę drugiego zestawu do pierwszego dostałem tylko jeden sos i to czosnkowy, którego nie lubię. Z resztą z całego zestawu najlepsze były frytki, bo kebab sprawiał wrażenie doprawionego tak by zabić właściwy smak a surówka owszem dobra ale tyle co kot napłakał. Hamburger z pieca przypalony co sprawiało, że miał gorzki smak, udało mi się zjeść tylko połowę. Na duży plus - dowóz. Kierowca miał być w 20min. i rzeczywiście był punktualnie, do tego bardzo miły pan. Nie lubię lokali, w których dowóz jest z łaską a takie wrażenie przez telefon odniosłem
Poczytaj w regulaminie o używaniu koloru czerwonego...
Słowne ostrzeżenie.
Jaro
_________________ Wieluń - Probably the Best City in the World
Ostatnio zmieniony przez Jaro 2013-08-05, 10:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum