Ryfka, atmosfera, zachowanie części publiki, która po zapytaniu jednego zespołu czy im się podobało to ich wygwizdała i krzyczała, że nie. Gwiazda Stachurski, który kazał wyrzucić akredytowanych fotografów ze sceny, nieciekawy program i wiele wiele innych nieprofesjonalnych rzeczy.
Pomogła: 2 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Mar 2006 Posty: 152 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-06-12, 20:16
Marta napisał/a:
Tegoroczne dni Wielunia to jedna wielka kicha! Nudno, straszne opóźnienia i w ogóle.
Markowska tez miała opóźnienie a na Stachurskim nie byłam a Verba....poprostu żal...3 razy tą samą piosenkę zaśpiewali pare innych i pojechali... DNI WIELUNIA - TOTALNA KICHA
według mnie Verba była OK.
W porównaniu do Stachurskiego i Markowskiej to chociaż zaśpiewali trzy piosenki których nie mieli zakontraktowanych. Widać, że grupie zależy na fanach
_________________ >>>...całe życie to jedna wielka gra...<<<
farben lehre wymiatalo, a co do zwolennikow ferpy - to zonk i
ja nie jestem zagorzałym fanem Verby ani żadnej polskiej grupy hip-hopowej, ale piszę to co widziałem. Goście mają "serce do muzyki" i widać, że zależy im na muzyce.
a co do Farben Lehre to muszę przyznać, że dali czadu.
_________________ >>>...całe życie to jedna wielka gra...<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum