To dla tego nie mogę się dzisiaj dodzwonić, Brawo - tym samym zamknięto najlepszą pizzerie w Wieluniu. Na samą myśl, że już nie zjem pizzy Sparare z ostrym sosem chce mi się wyć
Dziwi mnie tylko to, że pizzerie serwujące bułki słodkie (inaczej tego nazwać nie można - La Spezia), czy rozwodnione mydło (Wenecja, Latakia) mają taką rzeszę klientów i mają się świetnie. Piszę to jako stały klient QuickPicka - żebyście mnie nie posądzali o jakąś konkurencję.
_________________ Wieluń - Probably the Best City in the World
Pomógł: 4 razy Wiek: 87 Dołączył: 30 Wrz 2008 Posty: 292 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-08-04, 16:17
INTERIOR napisał/a:
To dla tego nie mogę się dzisiaj dodzwonić, Brawo - tym samym zamknięto najlepszą pizzerie w Wieluniu. Na samą myśl, że już nie zjem pizzy Sparare z ostrym sosem chce mi się wyć
Dziwi mnie tylko to, że pizzerie serwujące bułki słodkie (inaczej tego nazwać nie można - La Spezia), czy rozwodnione mydło (Wenecja, Latakia) mają taką rzeszę klientów i mają się świetnie. Piszę to jako stały klient QuickPicka - żebyście mnie nie posądzali o jakąś konkurencję.
Kazdy ma swoje gusta, mi na przykład pizza z QuickPicka nie smakowała, preferuje Wenecje - najlepsze rozwodnione mydło w Wieluniu jak dla mnie
Cienkie, chrupiące ciasto, dużo sera, przystępne ceny, duże rozmiary nawet małej pizzy a do tego sos ostry - mistrzostwo. Dla mnie nie miała sobie równych.
_________________ Wieluń - Probably the Best City in the World
Latakia i firmowa pizza o tej samej nazwie. Ciasto suche!
Ale takie właśnie ma być
Mogę polecić z czystym sumieniem
Wcześniejsze doznania ze spaghetti frutti di mare oraz z paellą z kurczakiem rowniez jak najbardziej na plus.
Wczoraj jadłam zapiekankę z Big Buffalo i niestety nie mogę napisać, że mi smakowała, a raczej nam. Niestety sucha była prawie jak suchar, nawet nie dokończyłam. I obsługa trochę jakby za karę tam była. Za to pizzę lubię-zdecydowanie.:)
Ostatnio zmieniony przez Leveile Soleile 2013-08-07, 15:11, w całości zmieniany 1 raz
miałem ostatnio wątpliwą przyjemność zjedzenia pizzy z big buffalo. nie jadłem tam od paru miesięcy i niestety muszę przyznać, że jakość spadła. ser i boki prawie spalone. składników pod spalonym serem ciężko się było doszukać. zamówione 3 sosy, w każdym z pudełek mniej niż połowa sosu. sytuacje uratowała jedynie gratisowa margeritta.
Leveile Soleile, armani, zobaczymy co się dzieje. Może po prostu jest za gorąco...
Co do sosów to na wynos od lat są lane te same ilości i to wg wagi więc o jakiejś mniejszej ilości niż kiedyś nie może być mowy.
red - jak to jest u was z sosami w zamówieniach na telefon? Dlaczego osoba przyjmująca zamówienie nie pyta się jaki sos dodać do zamówienia? Poznaje to telepatycznie?
_________________ Wieluń - Probably the Best City in the World
red - jak to jest u was z sosami w zamówieniach na telefon? Dlaczego osoba przyjmująca zamówienie nie pyta się jaki sos dodać do zamówienia? Poznaje to telepatycznie?
Na ulotce z Big Buffalo napisane jest, że do każdej pizzy sos gratis. Ale do gratisowej margheritty za sos trzeba już zapłacić. To ta margheritta nie jest "każdą pizzą"?
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Na ulotce z Big Buffalo napisane jest, że do każdej pizzy sos gratis. Ale do gratisowej margheritty za sos trzeba już zapłacić. To ta margheritta nie jest "każdą pizzą"?
A nie ma dopisku, że promocje nie łączą się z sobą?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum