Jako, że forum w tym roku obchodzi równe 10 lat, rzucam propozycję zorganizowania jakiegoś jubileuszowego spota z tej okazji. Myślałem tu nad jakimś ogniskiem, ewentualnie wynajęciem domków, powiedzmy w Kalinie. Termin do ustalenia, ale myślę, że któryś weekend sierpnia.
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2013-06-30, 20:46
ognisko, koniec sierpnia jestem za..
wynajmowanie domków to fajny pomysł, ale jak znam życie i przyjdzie co do czego to będzie jednemu potrzebne to a drugiemu tamto...
ja bym pomyślał nie tylko o samym ognisku ale i dodatkowych atrakcjach - jakiś "spęd rowerowy" , konkurs wędkarski czy wystawa fotograficzna..
to czym forum żyje
a ja będzie to w tygodniu to nawet się załapię
Ale emocje widzę... Wszyscy napaleni jak ksiądz na nowego ministranta
Ferbik, ja chętnie, ale do 23 września stacjonuję w Germanii, więc z mojej strony proponuje termin 27-28-29 września - mogą być domki, może być ognisko, jestem dostępna!
Miło będzie zobaczyć znajome gęby
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2013-09-12, 17:36
Mam ważniejszą imprezę ... weselisko oczywiście jako gość Gdyby ten termin się utrzymał, byłoby mi szkoda, więc jeśli nie na mój wzgląd, to chociaż dla glizdy zmieńcie datę
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum