Wysłany: 2006-06-07, 19:30 Project One Agency Tour 2006
Zapraszamy do klubu LAS VEGAS k/Czestochowy na:
15 czerwiec czwartek!!!
Project One Agency Tour 2006
Zagraja:
DJ VASIL Las Vegas/Manhattan
DJ CUE-BA Secret,
DJ HUBERTUS Energy2000,
DJ KRECIK Protector,
DJ ANTEX Protector,
DJ Hacker Moderna,
DJ KROMA Odyseja 2001,
DJ AMPER Proforma,
DJ MAAT-X Manhattan,
DJ EVENT Higway
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 412 Skąd: Parafia Wieluń
Wysłany: 2006-06-08, 15:43
Ferbik napisał/a:
Mogę się doczepić do plakatu? Co ma wspólnego wieża Eiffla w Paryżu do Las Vegas?
W tle jest właśnie Las Vegas, gdzie znajduje się wiele kiczowatych tworów, w tym także replika wieży.
pozdrawiam
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
baltazar, ale to dla laika jeśli chodzi o Las Vegas daje wizerunek przeciwny niżzamysł stworzony przez autora plakatu. Wg mnie powinny być zdjęcia kasyn itp., czyli tego co najbardziej kojarzy się z nazwą tego miasta.
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 412 Skąd: Parafia Wieluń
Wysłany: 2006-06-08, 19:41
Ferbik napisał/a:
baltazar, ale to dla laika jeśli chodzi o Las Vegas daje wizerunek przeciwny niżzamysł stworzony przez autora plakatu. Wg mnie powinny być zdjęcia kasyn itp., czyli tego co najbardziej kojarzy się z nazwą tego miasta.
Wybrał takie a nie inne zdjęcie i tyle. Pewnie nawet jakoś szczególnie się nie zastanowił. Zdjęcie ewidentnie przedstawia "pejzaż" Vegas. Masz rację, że powinien wybrać coś bardziej dobitnie kojarzącego się z hazardem. A tak przekaz trochę ginie.
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum