Wysłany: 2013-09-10, 21:26 Jaki motocykl dla 14-latka
Witam.
Mam w planach zakup motoru ale nie wiem jaki, najlepiej żeby cena nie przekraczała 3 tysięcy.
Myślę nad Rometem Routorem WS 50
Piszcie jaki w sam raz dla mnie.
Pozdro.
Dobierz motorower do swoich upodobań. Narazie i tak Cię ogranicza pojemność do 50cm3. Poszukaj na forach o awaryjności, cenach i dostępności części.
Za 3.000 można kupić już fajnego europejczyka ( Herkules,Sachs)
Ale serio, nie ma lepszych prezentów dla 14latków? Frajda może i jest, ale co z odpowiedzialnością w tym wieku?
no właśnie taki motorek to genialny prezent dla dzieciaka. Oswoi się z ruchem drogowym, później nie będzie kłopotów z jazdą samochodem.
Sam robiłem kartę motorowerową w wieku 13 lat, dzięki czemu podchodząc do egzaminu na prawko (17 lat), miałem już 4 lata doświadczenia (oczywiście zdanie za pierwszym razem). Wypadki śmiertelne na motorowerach do 50ccm to margines (aczkolwiek parę stłuczek, czy wywrotek się zaliczyło ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum