Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2013-09-14, 16:06
5 październik, po godzinie 15.00 jestem zwarty i gotowy Oczywiście to jeszcze 3 tygodnie i wydarzyć się może wszystko. Nie mniej ten termin na dzisiaj, jak dla mnie pasi w 100%
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Gdzie i o której? Obiecałem Ci Ferbik, że będę więc zrobię co w mojej mocy aby być
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2013-09-23, 12:43
Administrator będzie ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2013-09-23, 14:59
Jeśli nic się nie zepsuje ja tez się melduje . Jak byś był tak miły i wysłał powiadomienie na mail jak już będzie wiadomo dokładnie co gdzie i kiedy . To co po 0.7 na łeb
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
A więc... spot X-lecia forum 5 października, w Amfiteatrze! Zaczynamy o 18
Z racji ograniczonej ilości miejsc w lokalu proszę o potwierdzanie swojej obecności
Miło będzie gościć starych wyjadaczy, jak i nowe twarze!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum