Chciałam zaproponować ustanowienie nowego rekordu ilości użytkowników 'online' WIELUŃSKIEGO FORUM DYSKUSYJNEGO !!
Z racji tego, że nie mogłam odszukać czy temat takowy istnieje ryzykuję założenie nowego / chyba gdzieś czytałam coś w podobie .... qrczę to proszę o wybaczenie osób moderatorujących ten dział /
Więc proponuję ustalić dzień i godzinę może np. w środę o 20.00 ?? Oczywiście jeśli zgłosicie chęć na taką akcję, wspólnie ustalimy dokładnie termin bo zdaję sobie sprawę, że nie zawsze jest dostęp do netu itd.
To co wy na to ??
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Aniołku tego typu tematy były zakładane w tym dziale, wiec przeniosłam.
Dobry pomysł z tym biciem rekordu, ale mysle ze teraz bedzie ciezko. Rozumiesz- MUNDIAL:P zeby nie powiedziec "sesja" i pare jeszcze innych atrakcji. Ale mozemy spróbować.
Dziś odpada, bo o 21 meczyk i mysle, że juz około 19 wiekszosc zacznie kibicować. , ale SOBOTA godz 12:00 ?
A dziękować dziękować !! Dominiko jesteś moim Aniołkiem hehehe
Marta napisał/a:
Sobota niestety nie pasuje
no to zapodaj termin kiedy byś mogła !! heheha na pewno uda Ci się dostosować
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Myślę, że nie powinno się sztucznie nabijać ilości użytkowników na konkretny dzień, tylko mam takie życzenie, żeby z dnia na dzień liczba użytkowników zwiększała się na forum.
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-06-12, 10:17
Robicie jakieś spotkanko w długi weekend ? W czwartek jadę do wieluńca, biorę wiosełko
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-06-12, 11:18
A z miłą chęcią
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum