Potrzebuję jakiegoś namiaru gdzie mógłbym dorobić lakier zaprawkowy w małych ilościach. Ze względu na kolor samochodu lakier jest odbarwiony i nie można dobrać po numerze ;(
Z dorobieniem małej ilości może być problem, bo mieszalnik może wymagać minimalnej ilości np 100 czy 200ml.
Wiem tylko niestety samochód to czerwony Fiat a ten kolor w palecie Fiata strasznie blaknie 12 lat zrobiło swoje i gdybym teraz użył "gotowca" różnica byłaby kolosalna.
Edit: Nie doczytałem.. Mówiąc o małej ilości byłem przygotowany na 100 czy nawet 200ml
Wysłany: 2013-05-27, 21:43
Najlepiej byłoby dobrać pod samochód, zatem kod + ich te próbniki i na ich podstawie do tego co masz na samochodzie. Najlepszym wyjściem będzie chyba podjechać do którejś z mieszalni lakierów w Wieluniu.
Dzień dobry, czy ktoś z forumowiczów ma numer telefonu do "Lamar" S.C. Sklep M. Skrzypecki K. Gradowski ul. Wojska Polskiego 9, Wieluń tel. 43 843 22 65. Ten co jest podany na forum odzywa się cały czas sekretarka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum