A ja mam nietypowe pytanie: może ktoś wie od jakiego producenta są parówki z hot-dogów ze stacji Orlen
Próbujemy namierzyć je ale jak na razie bezskutecznie.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2013-11-05, 10:09
Podobno z Morlin. Chociaż niektórzy twierdzą, że Morliny dają tylko naklejkę a parówki robi jakaś firma "noname".
Orientuje się ktoś, jakie stawki obowiązują za wywoływanie zdjęć u wieluńskich fotografów?
Mam sporo tego materiału [prawie 750 zdjęć] i szukam, że tak powiem, najlepszego stosunku ceny do jakości.
Żeby to jakoś wyglądało w albumie, niekoniecznie najtańszym kosztem.
Pozdrawiam.
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2013-11-08, 01:51
Najtaniej w Rossmanie chyba i jakość nie jest zła.
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-11-08, 07:35
MoonWalker, przy tej ilości chyba warto byłoby się pokusić o internet (jeśli to zdjęcia z cyfrówki). Np w empikfoto możesz dostać 50zł rabatu na standardowe odbitki 10x15 (przy ilości pow 150szt) - pewnie jak dobrze się zakręcić to można wysłać z kilku kont i powielić rabat
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum