Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2013-11-11, 11:26 X lat TNNR
I stało się. 10 lat, zespołowi Tadeusza Nic Nie Rusza przeleciało jak z bicza strzelił.
A jubileuszowy koncert, no cóż, można by się było rozpisywać i rozpisywać. Ja ujmę to w jednym słowie R E W E L A C J A !!! Shymool, szczerze i bez wazeliniarstwa ogromny szacun dla Ciebie.
To miasto, ten rejon ma naprawdę dużo utalentowanej muzycznie młodzieży i na całe szczęście ma ludzi, którzy pozwalają tej młodzieży rozwinąć skrzydła.
Shymool, życzę powodzenia i już czekam na następny jubileusz.
PS. to miasto ma też uzdolnionych grafików. Logo TNNR całkiem, całkiem
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 806 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-11-11, 20:38
miko 005, serdeczne dzięki! Na Twoje ręce podziękowania wszystkim, którzy nas oglądali. Ten koncert kosztował zespół wiele pracy i nerwów dlatego cieszymy się, że są ludzie, którym się podobał. Specjalne podziękowania wszystkim wspierającym "Tadka". Bez Was nasze granie nie miałoby sensu.
Wiek: 42 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 103 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-11-14, 09:04
Koncert jak i sama inicjatywa mega super, fajnie było wszystkich zobaczyć na żywo po tylu latach no i oczywiście zagrać z wami wszystkimi, bo jako jedyny bębniarz miałem tą przyjemność przy ostatnim numerze haha Mirek wielkie brawa, czekam na kolejne rocznice
Shymool, gratulacje za zorganizowanie świetnego koncertu! Informuj o następnych koncertach dla szerszej publiczności,z chęcią przybędę na kolejny
P.S. jeśli mogę tylko coś wtrącić, następnym razem niech będzie więcej muzyki, niż podziękowań i przemówień w końcu po to ludzie przyszli na ten koncert, prawda?
No i gratuluję wyjazdu, burmistrz to ma jednak gest..... Ciekawe tylko dlaczego w naszych mediach jest o tym cicho?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum