Łał szok! Za to ty napisałeś mnóstwo ciekawostek!
Pisałeś jak to w PRL dobrze funkcjonowała służba zdrowia...
A za PISu to już w ogóle szpitale długów nie miały a kolejek do specjalistów nie było...
Dla mnie EOT bo chyba nie taka była intencja założyciela wątku żeby dyskutować o wyższości jednej partii politycznej nad drugą.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-11-12, 10:54
red napisał/a:
yampress napisał/a:
W sumie nic ciekawego nie napisałeś.
Łał szok! Za to ty napisałeś mnóstwo ciekawostek!
Pisałeś jak to w PRL dobrze funkcjonowała służba zdrowia...
A za PISu to już w ogóle szpitale długów nie miały a kolejek do specjalistów nie było...
Dla mnie EOT bo chyba nie taka była intencja założyciela wątku żeby dyskutować o wyższości jednej partii politycznej nad drugą.
A gdzie w tych artykułach mowa o PRLu?
Wstawiam je jeszcze raz bo widzę, że ktoś z moderatorów wcześniejszy link popsuł http://wiadomosci.wp.pl/k...l?ticaid=111a6c
Jeśli tak mamy się dalej bawić w zacieranie śladów. Przyjmuje poprzednią opinie o forum, którą kiedyś miałem i mnóstwo osób w Wieluniu miało/ma.
Red. Pewnie , że szok. Gdybym ją te kilka artykułów przeczytał sam bym się skrzywił na władzę którą popieram... (czytaj "TY popierasz")
Widzisz cała dyskusja pomiędzy nami powstała na temat " gorzej niż za rządów PO to jeszcze nie było w służbie zdrowia..."
Tak zgadzam się że kolejki, zadłużenia szpitali kiedyś za poprzedniej władzy były również ale chciałem podyskutować o skali tego zjawiska, porównać wydarzenia kiedy rzeczywiście było gorzej, spojrzeć na twój punkt widzenia. A może się mylę?
Swoje materiały przedstawiłem jak chciałeś... Niestety nie było mi dane porównać z artykułami/dowodami/faktami z twojej strony. Aby przyznać ewentualnie Ci rację.
Dziękuję, nie mam więcej pytań. ]:->
PS.
Nawet wiem po co założyciel wątku zakłada te wszystkie wątki . Wystarczy popatrzeć i od razu widać jego orientację polityczną... i po co tak naprawdę są te wątki zakładane!
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2013-11-12, 11:16
yampress napisał/a:
Wstawiam je jeszcze raz bo widzę, że ktoś z moderatorów wcześniejszy link popsuł
Sprawdziłem w edycji i nikt z moderatorów nie ruszał twojego posta za to ty edytowałeś go 14 razy.
Natomiast co do tematu to uważam że takiego bajzlu w służbie zdrowia jak jest teraz to nie było jeszcze NIGDY.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-11-12, 13:06
Gregg Sparrow napisał/a:
yampress napisał/a:
Wstawiam je jeszcze raz bo widzę, że ktoś z moderatorów wcześniejszy link popsuł
Sprawdziłem w edycji i nikt z moderatorów nie ruszał twojego posta za to ty edytowałeś go 14 razy.
Natomiast co do tematu to uważam że takiego bajzlu w służbie zdrowia jak jest teraz to nie było jeszcze NIGDY.
Wiesz instalowałem, pracowałem na PHPBB2, administrowałem PHPBB2 i wiem doskonale jak skrypt działa i że jest opcja "ukryta edycja" dla moderatorów... Poza tym jeśli ktoś napisał post po moim poście i ja bym zmienił po tej akcji to od razu byłoby to zaznaczone przez skrypt forum w moim poście, że zmieniłem coś. A tam nic takiego nie było i nie ma ! Do teraz
W trakcie kiedy pisałempost wyżej to tamten post z linkiem działał wyśmienicie a dzisiaj już nie działał. A skoro znów działa gratuluje ukrytej edycji
Ourson PR (PiAr) PO > ale to moje spostrzeżenia.
NIc bede robił zrzuty ekranu każdego wpisu.
PS. czas najwyższy aby ten przestarzaly skrypt PHPBB2 zmienić chociaż na PHPBB3 lub inne
SMF2 bardzo fajny skrypt, a vbiuletin to już hohoho
yampress, ty to sie powinienneś zgłosić do komisji Macierewicza, bo jak widzę bliskie sa ci teorie spiskowe. Ja nie majstrowałem w twoich postach i nie podejrzewam, żeby robił to ktoś z moderacji - tym bardziej jakimiś ukrytymi edycjami. Ale jak widze masz lekka paranoję...
A co do sedna sprawy - sporadycznie (na szczęście) korzystam ze służby zdrowia, ale jakoś nie zauważam, żeby było lepiej lub gorzej niż za poprzednich rządów - z doniesień medialnych wnioskuję, że jest niezmiennie źle.
Czy to wina PO? Na pewno tak. Ale w takim samym stopniu, jak kiedyś była to wina PISu, SLD itp itd.
Czy wierzę, że po zmianie rządów będzie lepiej? Nie wydaje mnie sie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum