Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-11-20, 13:19
edzia i odziu napisał/a:
Urodzinka, ale Sieradz jest 2 x większy od Zduńskiej Woli...
chyba pod względem powierzchni
Myślę że w ZdW nikt nie bawi sie w galerie bo za blisko jest Port Łódź. Żadna galeria w ZdW nie jest w stanie nawet zbliżyć się ofertą do Portu. Wybudowanie obwodnicy Pabianic jeszcze tylko poprawiło sytuację Portu.
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-11-20, 15:19
edzia i odziu, przepraszam, zacząłem pisac posta nim była Twoja odpowiedź, ale miałem dłuższą przerwę przed kompem i wysłałem jak już był Twój post z powierzchnią
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2013-11-20, 18:23
ourson napisał/a:
edzia i odziu, przepraszam, zacząłem pisac posta nim była Twoja odpowiedź, ale miałem dłuższą przerwę przed kompem i wysłałem jak już był Twój post z powierzchnią
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2013-11-20, 22:08
Od soboty ma być już otwarty Wieluński Rynek Regionalny. Znajdą się tam swoje miejsce masarnie, piekarnie, sklep rybny i wiele innych.
rynek.jpg
Plik ściągnięto 105 raz(y) 124,8 KB
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie wiem czy ktoś zauważył, ale w miejscu gdzie jeszcze niedawno był Media Expert powstał Avans! Wie ktoś może kiedy to nastąpiło i jak to teraz wygląda z elektromarketami w Wieluniu (ostatnio jakoś nie chce mi się wychodzić na miasto)
Bethi,to już nie Pszczółka tylko Lewiatan, ale nie tylko na Wyszyńskiego, ta na górnych Sadach też została zamieniona w Lewiatana, mam wrażenie że ta sieć wykupiła naszą Pszczółkę
Ostatnio zmieniony przez jakub_sadowa 2013-11-23, 23:04, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2013-11-23, 23:02
Pszczółki zmieniają się w Lewiatana. Pierwsza była pszczółka na górce na sadach, następną była na wyszyńskiego. Na dolnych sadach już jest towar Lewiatana. Ciekawa sprawa. Zmiana własnej marki na sieciówkę.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum