ale w tamtym roku naprawde wszystko było jak to piszesz do bani. dosłownie wszystko. i nie jestem odosobniony w tym osądzie
że ludzi było troche i sie bawili?? no wiesz, jak tutaj po 22 nie można nigdzie wyskoczyć bo ciemno jak w tyłku to ludzie są troszeczke spragnieni chociaż odrobiny rozrywki.
że powróce kolejny raz do tego Działoszyna. Jak byłeś to widziałeś jak to sie organizuje. Toż to dzień do nocy. tam sie wszyscy bawili bo z tym zdaniem "Każdy udaje oświeconego, a później i tak się bawi " to Cie fantazja troszeczke poniosa
nie wyskakuj prosze z jakas metallicą bo to nie o niej jest temat.
komercja powiadasz. żadna komercja tylko jechanie po jak najniższych kosztach.odbębnić i żeby jeszcze na burszyn zostało. to wygrywa a nie żadna komercja.
do wybranych zespołów obojetnie jakie by nie były nic nie mam bo co one winne. temacik tylko pokazał szacunek a raczej jego brak do nas, mieszkańców miasta. Ale tak jest wszedzie więc sie bawmy wszyscy już niebawem
ale w tamtym roku naprawde wszystko było jak to piszesz do bani. dosłownie wszystko. i nie jestem odosobniony w tym osądzie
że ludzi było troche i sie bawili?? no wiesz, jak tutaj po 22 nie można nigdzie wyskoczyć bo ciemno jak w tyłku to ludzie są troszeczke spragnieni chociaż odrobiny rozrywki.
że powróce kolejny raz do tego Działoszyna. Jak byłeś to widziałeś jak to sie organizuje. Toż to dzień do nocy. tam sie wszyscy bawili bo z tym zdaniem "Każdy udaje oświeconego, a później i tak się bawi " to Cie fantazja troszeczke poniosa
nie wyskakuj prosze z jakas metallicą bo to nie o niej jest temat.
komercja powiadasz. żadna komercja tylko jechanie po jak najniższych kosztach.odbębnić i żeby jeszcze na burszyn zostało. to wygrywa a nie żadna komercja.
do wybranych zespołów obojetnie jakie by nie były nic nie mam bo co one winne. temacik tylko pokazał szacunek a raczej jego brak do nas, mieszkańców miasta. Ale tak jest wszedzie więc sie bawmy wszyscy już niebawem
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2014-01-20, 09:53
Mrówek, uczymy się podobno na błędach. Wiesz że w tym temacie popełniłeś je dwa razy z rzędu, organizując coś na kształt "koncertu życzeń". I teraz, chociaż do dni Wielunia jeszcze sporo czasu, już są ludzie, którzy wiedzą na pewno, że będą one do bani.
Szkoda, że organizatorzy nie pokuszą się o wysłanie w tłum w czasie tych świąt, ankieterów z prostym pytaniem, może dwoma. I wtedy mielibyśmy jasny obraz jak podejść do następnych imprez. A skoro wymagania są zbyt wysokie jak na miejską kasę, to może faktycznie robić coś raz na; dwa, trzy lata. Raz a dobrze.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Ostatni raz na dniach byłem jak grał dżem i od tamtej pory nie zawitałem ani razu do puki nie zmienią tego chłamu co zapraszają to na pewnop na długie lata nie zawitam
Jak znam życie to na Dni Wielunia mozemy oczekiwac kolejnego "pitu pitu", choć nie ukrywam, że mam nadzieję na DW z wielką pompą na których ubawię się po wsze czasy ;P ...moze kiedyś takich doczekam....
T-Love wystąpi podczas tegorocznych Dni Wielunia. Grupa zagra w niedzielę, 15 czerwca. Przypomnijmy, dzień wcześniej będzie można posłuchać koncertu zespołu Pectus. Podczas Dni Wielunia wystąpią także m.in. Poparzeni Kawą Trzy i kabaret Neonówka. Niedzielną imprezę poprowadzi Rafał Bryndal.
PROGRAM DNI WIELUNIA 2014
Sobota, 14 czerwca
15.00 - Centrum Uśmiechu - program dla dzieci
18.00 - zespół Basta
21.00 - gwiazda wieczoru: Pectus
22.30 - dyskoteka prowadzona przez DJ Świra
1.30 - zakończenie
Niedziela, 15 czerwca
15.00 - Poparzeni Kawą Trzy
17.00 - Kabaret Neonówka
19.00 - zespół The Relievers
20.00 - gwiazda wieczoru: T-love
pokaz sztucznych ogni na zakończenie imprezy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum