Bethi, spróbuj w Trumfie na kaliskiej lub tam na przeciwko "starego CCC". Ale ogólnie przy okazji muszę się pożalić, że nasze sklepy z bielizną są ubogie w specjalistyczne produkty:( Panie pewnie zaproponują Ci sylikonowe miseczki, które pomimo iż trzymają się super, to są bardzo ciężkie i przez to niewygodne. Jeżeli masz okazje wyskoczyć np. do Jurajskiej lub innej galerii to polecam Ci Esotiq.
Nie chcę silikonu z przodu, tylko silikonowy pasek z tyłu, do odzieży z odkrytymi plecami.
Wiem o jaki Ci chodzi, ale nie widziałam takich. Osobiście mi się to nie podoba, bo tak czy siak ten pasek widać. Ja w takich sytuacjach zazwyczaj rezygnuję z biustonosza, i przyklejam małe sylikonowe nasutniki. A ostatnio w swojej sukni ślubnej, właśnie z odkrytymi plecami, po prosiłam Panie o wszycie miseczek z przodu.
Ja też kupiłam sukienkę z mocnym wycięciem na plecach. Sprawdź czy nie wystarczy obniżenie zapięcia biustonosza takie jak tutaj =>
http://noszebiustonosze.b...sz-pokazac.html
Ja kupiłam za 10 zł na początku kaliskiej.
_________________ "Umrze miasto, jeżeli budowa jego będzie zakończona"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum