Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2014-01-29, 17:31
A ja się w ogóle zastanawiam dlaczego jeszcze nie powołano "Wieluńskiej Komisji Śledczej". Bo przecież nazwa Wieluński Rynek Regionalny zakrawa na aferę przynajmniej dorównującą tej ... Watergate
Dajcie spokój, zaczynacie się zachowywać jak gościu od trotylu, wiadomo gdzie
Przepraszam za ironię, ale to co tu się dzieje zalatuje już lekkim ... trollowaniem
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
A ja się w ogóle zastanawiam dlaczego jeszcze nie powołano "Wieluńskiej Komisji Śledczej". Bo przecież nazwa Wieluński Rynek Regionalny zakrawa na aferę przynajmniej dorównującą tej ... Watergate
Dajcie spokój, zaczynacie się zachowywać jak gościu od trotylu, wiadomo gdzie
Przepraszam za ironię, ale to co tu się dzieje zalatuje już lekkim ... trollowaniem
miko 005
mi się ta nazwa właśnie kojarzy z przedsiębiorcami z naszego regionu, bo przecież właściciele stoisk które się tam znajdują raczej z Afryki nie są
Mam wrażenie że gdyby nie było tam tej niemieckiej chemii to nikt by się nie doczepił ale jak już jest coś co nie pasuje to trzeba ponarzekać bo przecież za fajnie by było bez narzekania
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2014-01-29, 19:28
glizda, chyba nie do końca. Wystarczy przejść po ryneczku i poczytać napisy nad głową, zachęcające do naszych regionalnych produktów. To pewnie kwestia nazewnictwa, ale wielu razi. A być może było tak, że faktycznie taki był zamiar, by były tam tylko produkty nasze regionalne a chętnych zabrakło. Żeby to wszystko na siebie zarabiało, wynajęli innym.
A e-papierosy, czy obuwie to też wyrób regionalny? Jakoś nikt się słowem nie doczepił. Tylko niemiecka chemia. Po dziadkach wam wstręt do zachodniego sąsiada został?
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2014-01-30, 08:21
Ferbik napisał/a:
A e-papierosy, czy obuwie to też wyrób regionalny? Jakoś nikt się słowem nie doczepił. Tylko niemiecka chemia.
Mnie najbardziej kłuje własnie ta niemiecka chemia, stąd mój post. Dlatego właśnie podałem tylko jeden przykład, bo szybciej bym napisał co jest w WRR regionalne, niż co takim produktem/ produktami tam sprzedawanymi nie jest. Osobiscie życzę właścicielowi WRR i wszystkim właścicielom stoski umieszczonych w WRR powodzenia.
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2014-01-30, 18:08
Oczywiście, że można wyrażać własne zdania, na każdy temat Ale ile razy można się powtarzać w tych wyrażaniach się w jednym temacie?
Nie mniej ... wolny kraj
PS. Aby uciąć całą tę dyskusję, odsyłam do ankiety Pozytyw 2013. Trzecie miejsce w rankingu mówi chyba samo za siebie
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 25 Mar 2012 Posty: 329 Piwa: 19/2 Skąd: hamburg
Wysłany: 2014-02-03, 00:30
Podobno dlatego, że u nas nie przywykło się do chemii gospodarczej w większym stężeniu i lejemy/sypiemy za dużo. Tak tłumaczą producenci - jakoś trzeba uzasadnić walenie nas w .......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum