Dobrze i tanio to można... po głowie dostać
Nawet nie napisałaś co jest do naprawy.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2014-02-07, 21:22
Gdzie mogę jechać z drukarką do naprawy ?? .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
kitor do naprawy jest TELEFON i uważam, że taka informacja jest wystarczająca, żeby moje pytanie było zrozumiane.
krzysieczekm dzięki.:-) a możesz jeszcze napisać gdzie mniej więcej jest ten komis na sieradzkiej? tak orientacyjnie obok czego, bo nie bardzo kojarzę.
_________________ Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Dzięki wielkie wszystkim
telefon już naprawiony, na Sieradzkiej w komisie. i taniej niż na Wojska, bo też byłam zapytać. To tak na przyszłość polecam wszystkim komis na Sieradzkiej.
Czyli jednak można sympatyczniej.
do wymiany był mikrofon w Samsungu Monte.Więcej nie jestem w stanie napisać o nazwie/modelu telefonu, bo nie jest mój tylko mojego chłopaka.a poza tym zupełnie się nie znam na tym a koszt tejże usługi to 50 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum