Pomógł: 9 razy Wiek: 37 Dołączył: 29 Sie 2012 Posty: 110 Piwa: 5/8 Skąd: Praszka/Krzepice
Wysłany: 2014-01-21, 20:44
A co Ty byś zrobił, gdyby w wyniku ataku zimy Twój dom był bez prądu przez kilka dni?
Oferowane przeze mnie ubezpieczenie domów i mieszkań obejmuje m.in. mrożonki na wypadek braku prądu lub awarii zamrażarki oraz zapewnia dom zastępczy do 3 miesięcy!
Pierwszym Klientom proponuję rabat w wysokości 20%.
Sprawdź ile zaoszczędzisz...
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Maj 2011 Posty: 257 Piwa: 38/19 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-05-22, 04:23
Z czystym sumieniem polecam ubezpieczenia u gtrzeca, a konkurencja niech się uczy podejścia, zainteresowania i obsługi klienta.
Drugi raz miałem przyjemność podpisywać umowę ubezpieczeniową u gtrzeca i na 99% mogę powiedzieć, że każdą dowolną następną umowę będę zawierał tylko u gtrzeca!!!
Nie wiem jak on to robi, ale przy zachowaniu tych samych warunków ubezpieczenia w AC, kwota do zapłaty za takie ubezpieczenie to w przybliżeniu tylko 30% kwoty u innych agentów ubezpieczeniowych! Podobna sprawa była przy zawieraniu pierwszego ubezpieczenia. O wysokiej kulturze i szybkości załatwienia sprawy już nawet nie wspominam.
Niedowierzającym (ja byłem takim) zalecam przesłać do gtrzeca zapytanie o ubezpieczenie nas interesujące. Kto pyta – nie błądzi!!! To nic nie kosztuje i do niczego nie zobowiązuje. Może się okazać, tak jak było u mnie, że spora sumka pieniędzy pozostała w domowym budżecie. Niestety nie dla mnie, lecz dla mojej żony na zakupy w galeriach.
Pomógł: 9 razy Wiek: 37 Dołączył: 29 Sie 2012 Posty: 110 Piwa: 5/8 Skąd: Praszka/Krzepice
Wysłany: 2014-06-14, 09:39
W związku z nadchodzącym okresem wyjazdów wakacyjnych oferuję ubezpieczenia turystyczne w bardzo atrakcyjnych cenach.
Osobom w wieku 5-39 lat proponuję odwiedzenie strony www.planetamlodych.com.pl i wybranie wariantu dopasowanego do własnych potrzeb. ROCZNE ubezpieczenie obejmujące koszty leczenia, NNW i OC można kupić już za 60zł.
Oczywiście w ofercie posiadam również ubezpieczenia krótkoterminowe.
Wiele osób rezygnuje z ubezpieczenia turystycznego twierdząc, że posiadają kartę EKUZ. Niestety świadczenia przysługujące z ZUSu są znacznie ograniczone- nie obejmują np. kosztów transportu chorego lub zwłok do Polski.
Polecam ubezpieczenia u gtrzec, szybko, profesjonalnie
Poprzedni ubezpieczyciel mi taką składkę naliczył, że myślałam że na zawał zejdę a tutaj miła niespodzianka
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Wysłany: 2014-07-17, 11:26
W związku z tym, że nasze samochody mają coraz więcej elektroniki i bywają kapryśne, polecam wszystkim assistance.
Orientacyjne składki:
-Polska- holowanie bez limitu kilometrów- składka ok. 100zł
-Europa- holowanie 1000km za granicą + RP bez limitu- składka ok. 200zł
To chyba niewiele za pewność powrotu do domu z polskiego lub chorwackiego wybrzeża.
Powyższe składki dotyczą Klientów, którzy jednocześnie wykupują np. miniCasco w PZU (koszt od 50zł).
Wysłany: 2014-07-22, 10:52
W dniu dzisiejszym poszerzamy ofertę o towarzystwo BTA/RESO. Jest to łotewski odpowiednik PZU. Towarzystwo to poza OC/NNW komunikacyjnymi oferuje również OBOWIĄZKOWE ubezpieczenie turystyczne dla osób wyjeżdżających na Białoruś lub do Rosji.
Wysłany: 2014-08-05, 14:09
W dniu jutrzejszym (środa 06.08) w godzinach popołudniowych będę dostarczał do Wielunia polisy. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany zawarciem jakiegokolwiek ubezpieczenia, proszę o kontakt.
Płatność, jak zawsze, gotówką lub przelewem (14 dni).
Również z czystym sumieniem polecam ubezpieczenia u Pana Grzegorza. Rewelacyjna obsługa, komfortowe warunki, ceny konkurencyjne na rynku, polisa dostarczona do domu.
Poza tym wysoka kultura i elastyczność czasowa. Jeszcze raz polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum