Glizduś obejrzyj sobie MIllenium ale wersje szwedzką REWELACJA
Oglądałam! Jest genialna nawet nie sięgałam po wersje amerykańską.
Ja obejrzałam obie - dzięki Bogu pierwsza była szwedzka Amerkańska jest beznadziejna, zero klimatu, totalna katastrofa:D Jak ktoś czytał książki to tym bardziej wie o czym piszę.
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 11 Mar 2010 Posty: 37 Skąd: wieluń
Wysłany: 2014-01-12, 11:26
Jak ktoś gustuje w horrorach, to polecam "Obecność". Jak na dzisiejsze czasy, gdzie trudno o dobry horror, to całkiem dobry film - wg mnie
A tak na marginesie, czy korzystacie może z jakichś stron, gdzie można oglądać filmy online? Jakieś polecicie? Bo ta, z której ja korzystałam, niestety już nie działa
Pomogła: 2 razy Wiek: 35 Dołączyła: 04 Cze 2013 Posty: 183 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-01-12, 15:59
ania_a napisał/a:
A tak na marginesie, czy korzystacie może z jakichś stron, gdzie można oglądać filmy online? Jakieś polecicie? Bo ta, z której ja korzystałam, niestety już nie działa
Ja oglądam na zalukaj.pl
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca".
Pomógł: 2 razy Wiek: 35 Dołączył: 24 Lip 2006 Posty: 285 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-01-13, 20:21
Kradniesz, a nie oglądasz.
_________________ Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo. Jean de Gribaldy
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2014-01-30, 20:56
wielki gatsby
sława, pieniądze i.. krach. ciekawy scenariusz.
wilk z wall street
mała kopia gatsbyego. niekonwencjonalny scenariusz w najlepszym wykonaniu. film inny od tych do których przywykliśmy.. nie powala na kolana, ale warto zobaczyć. absolutnie warto !! lepsze to niż klan, familiada, czy co tam jeszcze się ogląda teraz
---
Do polecenia tychże filmów zmotywowały mnie komentarze w zakładce "niepolecane filmy"
"Kapitan Phillips" - film przedstawiający prawdziwe wydarzenia związane z uprowadzeniem przez piratów amerykańskiego kontenerowca. W roli głównej niezawodny Tom Hanks Polecam!
Polecam "Iluzję". Od samego początku dobrze się zapowiadał, nie zawiodłem się. W paru miejscach widać ten amerykański styl dla głupków, ale fajnie się ogląda
KubaWinter napisał/a:
Kradniesz, a nie oglądasz.
Kurde szukam tego tytułu wszędzie, w wypożyczalni patrzą na mnie jak na idiotę. Daj no jakieś namiary!
hiszpan napisał/a:
wielki gatsby
sława, pieniądze i.. krach. ciekawy scenariusz.
wilk z wall street
mała kopia gatsbyego. niekonwencjonalny scenariusz w najlepszym wykonaniu. film inny od tych do których przywykliśmy.. nie powala na kolana, ale warto zobaczyć. absolutnie warto !! lepsze to niż klan, familiada, czy co tam jeszcze się ogląda teraz
To się wg mnie powinno znaleźć w filmach niepolecanych
Też polecam "Iluzję".
A jakiś czas temu oglądałam film "Skóra, w której żyję". Nie wiem czy to horror, dramat czy jeszcze coś innego. Jak dla mnie ciężko nazwać to co się ogląda. Film, który na bardzo długo pozostaje w pamięci. Fabuła niesamowita.
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2014-04-14, 09:49
A ja polecam 47 Roninów. Bardzo ładne efekty specjalne, Keanu Reeves (ale jego to lubię akurat w każdym filmie, więc nie jest to obiektywna opinia), dobre połączenie średniowiecza, fantasy i kina akcji. Film nie rozczarowuje, nie ma drogi na skróty. Jak mówią, że coś zrobią, to zrobią. Jak ktoś ma zginąć to ginie, bez zbędnych ceregieli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum