Wysłany: 2013-12-02, 13:23 [Sprzedam] PSP Streen + karta pamięci + 4 gry, stan idealny
Witam. Mam do sprzedania prawie nowe PSP, kupione dokładnie 3 czerwca 2013 w salonie Avans. Wszystko działa bez problemu.
W skład kompletu wchodzi oryginalne pudełko, ładowarka, papiery karta pamięci Sony Memory Stick Pro Duo 4 Gb, oraz 4 gry kupione również jako nowe. Są to : Tekken Dark Ressurection, Tekken 6, Need for speed Pro street a także świetna i dynamiczna gra Motor Storm - Arctic Edge.
PSP było naprawdę mało używane. Ładowałem je ok 5 razy, miał to być prezent ale konsola została u mnie - mały jak się okazało miał X boxa. Komplet PSP + karta Sonego i te gry kosztowały mnie ok 700 zł. Także stan naprawdę super i myślę że cena(490 zł) także. Jest jeszcze na gwarancji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum