Wysłany: 2014-03-10, 16:43 Adwokat Aleksandrowicz Eugeniusz Moja wypowiedź na forum
Jakiś czas temu wypowiadałem sie negatywnie na temat wieluńskiego adwokata Eugeniusza Aleksandrowicza odnosnie sprawy którą prowadził w mojej rodzinie. Zostałem pozwany do sadu przez niego za moje wypowiedzi na forum.
Zamieszczam oświadczenie, do którego zobowiązal mnie Sąd rejonowy w Wieluniu:
"Przepraszam Pana Adwokata Eugeniusza Aleksandrowicza za moje wielokrotne, bezprawne i obraźliwe wypowiedzi na jego temat, opublikowane w środkach masowego przekazu, tj. na portalu internetowym: Wieluńskim Forum Dyskusyjnym wielun.biz, w których bez należytej znajomości przedstawionego problemu przypisywałem Panu Eugeniuszowi Aleksandrowiczowi okoliczności i cechy mogące go poniżyć lub narazić na utratę zaufania potrzebnego do wykonywania zawodu adwokata."
To było wiadome, że tak się skończy. W sieci nie jesteśmy anonimowi. A dobry prawnik wie, że skoro decyduje się na taki zawód, wie, że o swoje trzeba walczyć. Hejtować to nie problem, tylko najpierw trzeba pomyśleć czy warto.
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-03-11, 08:04
Wg mnie dazenie do opublikowania takiego oswiadczenia jest glupota ze strony adwokata... o sprawie na forum nikt juz nie pamietal. Wątek od dawna usunięty. A teraz każdy kto będzie szukał info dojdzie do tego watku u niby dowie się ze niezadowolony klient musiał przepraszać zmuszony przez sad... ale skoro miał pretensje to pewnie coś było na rzeczy...
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum