Witam serdecznie forumowiczów mam nadzieje ze pisze w dobrym miejscu ...
Moje pytanie odnosi sie do asg czy ktoś w wieluniu uprawia ten sport czy jest takka grupa >??????? jeśli nie ma, własnymi siłami mozemy coś zdziałać czy są chętni ??? i gotowi do naprawde fajnej przygody piszcie pozdrawiam
Początki są trudne a samemu zaczynać jeszcze trudniej, jeżeli macie zapał to naprawdę warto dołączyć do już działającej grupy. Wcześniej dałem linka do strony MIWO Praszka, jest to dobrze zorganizowana grupa działają już od wielu lat, mają doświadczenie i wiedzę. Na ich stronie są podane podstawowe wymagania najważniejsze to test sprawnościowy zresztą wszystko jest do przeczytania.
Jestem za.To dobry pomysł.Jestem z okolic wielunia.
Posiadam replikę M4A1.
ASG samemu to nie to samo co z grupą.
Znam nawet spoko miejsce na strzelanki.
Pozdrawiam!:>
W niedziele odbędzie sie strzelanie !!!! zapraszamy wszystkich chętnych posiadających własne repliki do uczestnictwa w manewrach asg . miejscowość :Załęcze małe
MIEJSCE MANEWRÓW: stary ośrodek turystyczny obok Warty Start: 9:00
wszystkich chętnych do asg zapraszam na profil Roberta Wojtczaka na fb
:EDIT:
Witam, oddzywam się z profilu narzeczonej gdyż sam jestem zbyt leniwy, żeby założyć konto.
Jeśli ktoś jest zainteresowany złożeniem dobrze działającej ekipy ASG na terenie Wielunia i okolic, jest chętny na wyjazdowe większe strzelanki z fajnymi ekipami zapraszam na mój profil na FB chętnie udzielę wszystkich informacji.
W airsofcie siedzę już parę latek i można powiedziec że znam ten sport na przestrzał.
Wiec jeśli interesuje cię akcja, wyzwania, lubisz poznawać nowych ludzi ten sport jest dla ciebie!
Witam, oddzywam się z profilu narzeczonej gdyż sam jestem zbyt leniwy, żeby założyć konto.
Jeśli ktoś jest zainteresowany złożeniem dobrze działającej ekipy ASG na terenie Wielunia i okolic, jest chętny na wyjazdowe większe strzelanki z fajnymi ekipami zapraszam na mój profil na FB chętnie udzielę wszystkich informacji.
W airsofcie siedzę już parę latek i można powiedziec że znam ten sport na przestrzał.
Wiec jeśli interesuje cię akcja, wyzwania, lubisz poznawać nowych ludzi ten sport jest dla ciebie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum