Wysłany: 2014-01-20, 18:58 UWAGA NA ZŁODZIEI Z NETMAXA
Uwaga, jeśli jeszcze ktoś ma wątpliwości na temat internetu NETMAX to poczytajcie fora. Na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda następująco. Internetu nie ma od połowy grudnia, biuro nieczynne, pracownicy zwolnieni. Ta firma to jedno wielkie oszustwo!!!
Nabili ludzi w butelkę, niektórzy zostali bez internetu i z wpłaconą kaucją ok. 2500 zł. Nie ma kaucji , nie ma internetu, nie ma zarządu firmy MILMEX so. z .oo nowa afera Amber Gold.
A to Polska własnie!!!
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 25 Mar 2012 Posty: 329 Piwa: 19/2 Skąd: hamburg
Wysłany: 2014-01-20, 19:19
Albo zostali z kredytem w Banku Pocztowym do spłacenia. No coż, głupich nie sieją.
Nawet mi nie żal tych co się dali nabrać
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2014-01-20, 21:44
Jeżeli ktoś wierzył, że dostanie dostęp do internetu za 1zł, to moje gratulacje. Niekompetentni pracownicy w biurze w Wieluniu, nie dostałem nawet regulaminu ich usług do przeczytania, zrezygnowałem po pierwszej wizycie w tym "pseudo" biurze.
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum