Serwis samochodowy zatrudni:
1. Sekretarkę do obsługi biura - dziewczyna o urodzie klasycznej, nietuzinkowej, szafirowe oczy, zmysłowe usta, wdzięczny sposób poruszania się, nienachalny uśmiech, piersi foremne - jednym słowem powinna być kwintesencją kobiecości,
2. Elektromechanik - to wszystko jedno...
1. Sekretarkę do obsługi biura - dziewczyna o urodzie klasycznej, nietuzinkowej, szafirowe oczy, zmysłowe usta, wdzięczny sposób poruszania się, nienachalny uśmiech, piersi foremne - jednym słowem powinna być kwintesencją kobiecości,
Mam nieodpartą ochotę się zgłosić a ponieważ niekoniecznie spełniam wszystkie wymagania pozwać Dusia za dyskryminację
Mam nieodpartą ochotę się zgłosić a ponieważ niekoniecznie spełniam wszystkie wymagania pozwać Dusia za dyskryminację
Ogloszenie napisane żartobliwie, ale jak najbardziej prawdziwe. Mam poprostu wesołe podejście do życia, a przydałoby się trochę finezji i fantazji w tym smutnym jam p.... kraju:)
Tak w żartobliwym tonie sobie odpowiadając - pewnie dyspozycyjna najlepiej całodobowo:) i wynagrodzenie minimalne:)
A jaki to problem zadzwonić i zapytać jakie warunki? Albo złożyć CV i wyjaśnić wszelkie wątpliwości w trakcie ewentualnej rozmowy kwalifikacyjnej?
Sory ale mam wrażenie, że dziś złożenie poprawnie stworzonego CV przerasta możliwości niektórych potencjalnych pracowników.
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 02 Sty 2012 Posty: 262 Piwa: 22/16 Skąd: z okolic Wielunia
Wysłany: 2014-05-06, 10:54
red napisał/a:
agatob napisał/a:
A inne warunki - godziny pracy, płaca itp.?
Tak w żartobliwym tonie sobie odpowiadając - pewnie dyspozycyjna najlepiej całodobowo:) i wynagrodzenie minimalne:)
A jaki to problem zadzwonić i zapytać jakie warunki? Albo złożyć CV i wyjaśnić wszelkie wątpliwości w trakcie ewentualnej rozmowy kwalifikacyjnej?
Sory ale mam wrażenie, że dziś złożenie poprawnie stworzonego CV przerasta możliwości niektórych potencjalnych pracowników.
Cała moja wypowiedź miała mieć żartobliwy charakter ale jak widać humor nie wszystkim na tym forum dopisuje..... więc nie wdaję się w dalszą polemikę.
Dusiu - zdążyłam Cię poznać na gruncie zawodowym (tzn. naprawiałeś nam auto) i wiem, że masz olbrzymie poczucie humoru więc praca u Ciebie będzie dla wybranej osoby przyjemnością:))
_________________ Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum