Nie zdążę za wiele napisać bo zaraz cisza wyborcza. A chciałem wrzucić kilka swoich przemyśleń nt kampanii i wyborów. Napisze tylko że nie zagłosuje na żadne ugrupowanie które jest obecnie w parlamencie. Dam szanse komuś nowemu ale obecnemu w polityce od lat. I jest to naprawdę moja bardzo dobrze przemyslana decyzja.
Życzę wszystkim dobrych wyborów!
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-05-25, 21:03
Wg tej samej sondażowni (IPSOS) jedyny chyba wieluński kandydat "z szansami" - Mieczysław Łuczak do PE się nie dostał.
Na liście nie ma również p. Skrzydlewskiej.
Ogólnie wyniki europejskie są ciekawe - szczególnie Francja 25% Frontu Narodowego - to naprawdę niesamowity wynik. Oczywiście splot różnych okoliczności, ale jednak.
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2014-05-26, 09:15
Umarł Janusz, niech żyje Janusz I niech się cieszy chwilą, bo ona szybko minie.
Reszta raczej nie jest zaskoczeniem, wszystko według przewidywań.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2014-05-26, 09:24
U mnie w pracy (wykształcenie wyższe techniczne, wiek 25-35) większość (4/5 ludzi) głosowała na KNP, mamy dzisiaj dość radosny dzień w pracy, ogólnie wszyscy zadowoleni.
Z ciekawostek powiem, że wczoraj około 20 jechałem ramię w ramię z JKM w korku . Zablokowali most z uwagi na mecz, jechał za mną, potem obok, ogólnie mocno zestresowany/zdenerwowany (chyb się spieszył do sztabu, a tu korki ). Podjechał do policjanta, policjant z uśmiechem powiedział, że nie może puścić no i JKM wrócił do korku .
Czyli co, wniosek z tego, że czynne prawo wyborcze powinno przysługiwać osobom po 26stym roku życia
To że Pan Janusz ma takie poparcie wśród młodych zawdzięcza popularności w internecie. Niestety większość powyżej 26 roku życia daje się dalej mamić przez państwową telewizje i piękne spoty jak to w POlsce dobrze
U mnie w pracy (wykształcenie wyższe techniczne, wiek 25-35) większość (4/5 ludzi) głosowała na KNP, mamy dzisiaj dość radosny dzień w pracy, ogólnie wszyscy zadowoleni.
Czyli co, wniosek z tego, że czynne prawo wyborcze powinno przysługiwać osobom po 26stym roku życia
To że Pan Janusz ma takie poparcie wśród młodych zawdzięcza popularności w internecie. Niestety większość powyżej 26 roku życia daje się dalej mamić przez państwową telewizje i piękne spoty jak to w POlsce dobrze
jak Palikot zdobył pare procent to tez każdy tak pisał.
tak, tak Ci co dostają kieszonkowe od mamy na pączki czy na szkołe szczególnie mają pojęcie o życiu w Polsce
Niestety większość powyżej 26 roku życia daje się dalej mamić przez państwową telewizje i piękne spoty jak to w POlsce dobrze
Wiekszość poniżej również. Niestety, takie mamy społeczeństwo.
Mam neutralne zdane o ludziach którzy nieświadomie oddali swój głos na bandę czworga. Natomiast tych którzy na nich głosują znając ich historie określe słowami "homo sovieticus".
mcdek napisał/a:
hajen napisał/a:
Za co postawiłeś mi piwo?
Być może chciał podkreślić gdzie ma Twoje zdanie na ten temat? Przynajmniej ja tak zrobiłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum