_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2014-05-27, 12:48
Podałem ten link bo może coś się zmieniło, może mają więcej rzeczy do dyspozycji.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Siadł mi laptop, przy włączaniu zapala się dioda power, ale po chwili gaśnie i się nie włącza.
Bardzo zależy mi na danych, które zostały na tym laptopie, da się je jakoś odzyskać? Jeśli tak, to do kogo się z tym zwrócić?
Marta, wyjmij dysk twardy i podłącz do PC albo w kieszeń na USB
Najpewniej wystarczy odkręcić z 2 śrubki z tyłu obudowy laptopa, żeby się do niego dostać, ale to zależy jeszcze od modelu laptopa.
W związku z poprzednim postem, poszukuje laptopa do 1500 zł.
Nie mam szczególnych wymagań, będzie użytkowany w warunkach domowych, wykorzystywany do podstawowych czynności (internet, filmy, zdjęcia).
Dobrze by było jakby miał oprogramowanie Win7 i można by go kupić w którymś sklepie w Wieluniu (neonet, media expert, avans). Raczej odpada marka asus.
Pomógł: 11 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 449 Piwa: 12/1 Skąd: z samiutkiego piekła
Wysłany: 2014-05-28, 18:59
Laptop z marketu w tych pieniądzach to będzie chińszczyzna jakich mało.
Wytrzyma gwarancję + 1 miesiąc.
Tani tandetny, trzeszczący plastik, byle jakie części w środku, zawiasy, które po jakimś
czasie wyrwą się z obudowy to tylko kilka wad.
Radzę poszukać poleasingowego della E6410 czy Lenovo T410 to sprzęty klasy biznesowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum