michal_saper, masz problemy z czytaniem? Zarobek konkretny, a zarobek "od" i "do uzgodnienia" to chyba jest subtelna różnica...
Ku Twemu zapewne zdziwieniu nie. Rzecz w tym, że jeśli przewidziana była by adekwatna co do kompetencji pensja to już to w ofercie by uwzględniono. Naprawdę dajesz wiarę w to, że brany jest we wskazanym przeze mnie przypadku zdecydowanie większy zarobek niż ten który widnieje w ofercie ???
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-10-25, 22:09
Ferbik napisał/a:
ourson, poszedłbyś z paroletnim doświadczeniem za 1100zł? Pewnie na samo paliwo by Ci brakło...
Nie wiem. Nie byłem w takiej sytuacji. Może bym wyjechał za chlebem. Może bym wziął taką pracę na przeczekanie. Może postanowiłbym pracować na czarno. Naprawdę nie wiem. Ale nie wiem co to ma do rzeczy...
I żeby nie było - ja nie twierdzę że tak powinno być. Zwróciłem tylko uwagę na to że jednak (chyba?) lepiej jest mieć pracę za 1100 zł niż nie mieć żadnej... I wg mnie to zdanie może być odrobinę obraźliwe np dla lekarzy weterynarii po studiach którzy pracują za "stażowe" z PUP. Im to dopiero musi być głupio, nie?
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
dokładnie a wszedzie tak daja - najniższą krajowa nie ważne że masz staż meblomix drewdom...itd masakra jest jakaś a ile można za to 1100 na przetrzymaniu wytrzymać. Chyba zostaje wyjazd za granice tam jeszcze można zarobić w tym zawodzie
Wysłany: 2013-12-08, 18:10 Szukam jako mechanik, elektromechanik lub elektryk w UR
Jak w temacie szukam pracy w służbach UR jako mechanik, elektromechanik lub elektryk automatyk. Mam wiedze i do§wiadczenie w tym. Elektryka, mechanika, hydraulika, pneumatyka. Interesuje mniw stała praca w której można się wykazać pomysłami w usprawnianiu procesów produkcyjnych ale też oczekuję szansy rozwoju osobistego. Posiadam uprawnienia elektryczne do 1 kv zarówno eksploatacja i dozór. Uprawnienia gazowe i grzewcze. Uprawnienia spawalnicze. Uprawnienia na wózki widłowe i suwnice. Szkolenia podstawowe ze sterowników PLC: Siemens S7; Elau; Pilz.
Szukam pracy rownież jako zwykły elektryk i instalator systemów alarmowych. Stała praca lub zlecenia. W tym temacie mam 12 lat praktyki na instalacjach. Jesli chodzi o alarmy to Satel i DSC starsze typy.
Witam,jestem 22 letnim absolwentem wieluńskiej budowlanki. Chętnie pomogę w pracach remontowych bądź w innych fizycznych w okresie zimowym. Proszę o kontakt pod nr tel 661350724
Witam,
poszukuje pracy lub stażu jako grafik komputerowy. Znam programy:
-Adobe Photoshop,
-Adobe Illustrator,
-Adobe Flash Professional.
Dalej się kształcę w trybie zaocznym w szkole grafiki komputerowej Globlife w Krakowie, oraz w własnym zakresie.
Kontakt: 790 599 893 , mogę podesłać swoje porftolfio z przykładami dotychczasowych prac.
Poszukuję pracy w okresie wakacyjnym.
Posiadam prawo jazdy kategorii B, do tego bardzo dobra znajomość obsługi komputerów sprzedaży, internetowej itp. Doświadczenie w turystyce.
Jestem komunikatywny i żadnej pracy się nie boję
Witam,
chciał bym podbić moje ogłoszenie.
Poszukuje pracy jako grafik komputerowy. Jestem w trakcie ostatniego semestru nauki w szkole grafiki komputerowej Globlife. Opanowałem w stopniu dobrym programy:
-Adobe Photoshop,
-Adobe Illustrator,
-Adobe Flash Professional.
Obecnie odbywam praktyki w firmie zajmującej się kampaniami reklamowymi w internecie.
Kontakt: 790 599 893
Pozdrawiam
Szukam pracy jako opiekunka do dziecka.Mam 26 lat, mieszkam w Wieluniu, posiadam wykształcenie pedagogiczne oraz kilkuletnie doświadczenie w opiece nad dziećmi w różnym wieku(2 - 11 lat). Jestem kreatywna, pomysłowa, spokojna, cierpliwa,lubię dzieci i łatwo łapie z nimi kontakt.Posiadam referencje od poprzednich pracodawców.Tel 667339222,Marta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum