Dominika, na pewno fajnie wyglądasz tak mykająca na rolkach z wózkiem
A ja zapisałam się na zajęcia z taekwondo ale niestety dziś ostatni trening przed wakacjami był , a szkoda bo wciągnęło mnie to troszkę
A zaczęło się od majowych zajęć samoobrony dla kobiet i tak z przyjaciółką zaczęłyśmy chodzić i chcemy we wrześniu kontynuować treningi
Musze przez wakacje trochę się porozciągać no i formy nabrać
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Dominika a masz specjalny wózek czy normalny? Bo ja właśnie myślałam wrócić do biegania przy okazji spacerów, ale z tego co pamiętam, przy moim wózku była informacja, że nie można z nim biegać.
Nie mam specjalnego-wyczynowego wozka. Wedlug mnie, choc zadnym ekspertem nie jestem, bardziej chodzi o bezpieczenstwo dziecka, czyli, zeby wozek sie nie zlozyl, czy dziecko nie wypadlo. Kazdy gadzet dzieciecy ma pasy do zapiecia, czy to bujaczek, fotelik czy wozek. U nas wozek w wersji spacerowej ma ruchoma czesc, ktora mozna ustawic tak, by zablokowac stopy no i pasy. Takze zapinaj Maluszka i do dziela! a spacery nie beda monotonne. Faktycznie wiele osob sie za nami oglada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum