Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-06-11, 11:23
Jaro, jaki Ty komplement dostałeś
Pat44 napisał/a:
A może nawet nie wyrzucą mnie z forum, bo ten Jaro, to jakiś rozsądniejszy jest facet i nie gorączkuje się tak, więc będziemy mieli okazję pogadać i tu.
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Chłopie! Ty nawet nie wiesz jak sobie grabisz. Wczoraj widziano cię na Kaliskiej, jak fotografowałeś jakiś sklep odzieżowy. Znajomi chcieli się zatrzymać, ale jechali pod prąd, więc (słowo wymoderowano) z tego wyszło. Tak, to byś dostał na chodniku w trąbę i byłby taki finał twojego "administrowania". Zapamiętaj sobie, że z Wielunia to są Wieluniacy, a nie jakiś napływowy element z wiochy i do tego po budowlance. Ja osobiście nic do ciebie nie mam i bić cię nie będę, ale stałeś się irytujący dla paru osób. No coż, osiągnąłeś co chciałeś- stałeś się osobą publiczną! Źle ci nie życzę, bo cię nawet lubię, ale trochę przesadzasz chłopie. Zarzucasz mi, że posługuję się "chamskim językiem"? Ochłoń brachu, bo nawet ja cię nie wybronię. Skończ może jaką szkołę, cobyś mógł odróżnić "chamski język" od rzeczowej argumentacji. A tego swojego informatycznego, zaocznego barachła to nie bierz pod uwagę, bo co poniektórzy mają cię tylko za kretyna z ambicjami.
Moim zdaniem, chociaż głupi jesteś, to jednak twoja robota na tym forum wychodzi na plus, i chce mi się czasem z tobą polemizować. Nie publikuj panie Ferbiku niby przypadkowych zdjęć z kubotanami i nie ekscytuj się "laser tag" albo paintboll, bo wzbudzasz tylko salwy śmiechu. Ogólnie uważam, że fajny gość z ciebie i robisz "dobrą robotę", ale radzę uważać, bo coraz bardziej jestem odosobniony w tym przekonaniu. W geście dobrej woli proponuję zdjąć ze mnie te groteskowe "ostrzeżenia' i nie grozić mi "wyrzuceniem" z forum, bo i tak mnie już wyrzucałeś kilkakrotnie z skutkiem "jak wyżej". Powinieneś się cieszyć, że ktoś o odmiennych poglądach chce z tobą gadać. Ciesz się życiem i doceń to, że masz dyskutanta o polonistycznym zacięciu, a nie jakiegoś "karka" z twoich Starych Sadów, który tylko w mordę walić potrafi.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2014-06-11, 22:14
Oj Ferbik, widzę, że nawet grożą Ci zamachem " Zapamiętaj sobie, że z Wielunia to są Wieluniacy, a nie jakiś napływowy element z wiochy i do tego po budowlance" - to on jest chyba napływowy element ze wsi Mieszkasz na Sadach? Kuźwa jaki poinformowany, ale nie ma się co dziwić, w końcu jesteś osobą publiczną Dramat
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Cóż, jedyne co przychodzi do głowy to to totalnie olewać jego posty, jakby banowanie miało coś pomóc to pewnie już by sobie sam poszedł. Czyli nie karmić trolla.
Jakbym dostał takie coś jak dostał Ferbik, to bym się ostro wkurzył. Dekiel to jest i tyle. I tak jak myślałem - był juz na forum wcześniej i został usunięty. Ostrzeżeń bym mu nie zdejmował bo niby na jakiej podstawie, ale decyzja należy do Was.
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2014-06-13, 08:26
teraz szumi u mnie w dziale
jeszcze raz i dostaje ode mnie ostrzeżenie, było upomnienie, teraz żólta kartka i jescze raz a będzie czerwono, że tak mundialowo polecę w klimacie
Wysłany: 2014-06-25, 19:25
Co robimy z wsm-wielun (http://wielun.biz/viewtopic.php?t=7048&start=45). Słynna sprawa podszywających się pod spółdzielnię "grupa mieszkańców", która wyciąga różne fakty, niekoniecznie dobrze zinterpretowane, a czasami nadinterpretowane. Zostawiamy, czy usuwamy za podszywanie się pod WSM?
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wysłany: 2014-06-25, 21:16
7) Administracja Forum nie ma obowiązku tłumaczenia się innym użytkownikom Forum z podejmowanych przez siebie decyzji.
Wydawało mi się, że taki punkt gdzieś widziałem dot. zbyt podobnych loginów (Ferbik kogoś usunął z tego tytułu). Ten login bardzo mocno sugeruje, że jest to oficjalne konto administracji, pomimo, że w swoim linku informują o tym.
Zdublowali posty, jednego usunąłem, ale sam mam mieszane uczucia, co z tym gównem zrobić... żyjemy dobrze z TVK, więc nie psułbym relacji, ale jeśli strona jest prowadzona na rzetelnych informacjach... i tu pojawia się pojęcie obiektywności.
Panowie - czy wpis łamie w jakikolwiek sposób regulamin forum? Wg mnie nie łamie. Poza tym skoro zarzutem jest nick mogący sugerować związek z WSM, to jutro ktoś wrzuci to samo jako "anty-wsm" albo "czesław" i co wtedy?
Nie wiem w jakim sensie żyjemy dobrze z TVK, ale to jest raczej strona przeciwna WSM a nie samej TVK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum