Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 195 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-03-19, 15:02
Ferbik napisał/a:
Będę zmuszony przez niektórych niedojrzałych emocjonalnie "detektywów" z tamtego wątku (spotted) założyć sprawę na policję o posądzanie mnie, że jestem osobą kryjącą się pod nickiem Dziodzio Pierdziodzio, co wiąże się dalej z paroma wpisami z groźbami karalnymi pod adresem tej osoby. Jeszcze raz wyjaśniam, że nie jestem tą osobą i nie boję się biegac po sądach, a jak ktoś chciał sobie narobić smrodu w papierach, to na własne życzenie.
Bardzo dobrze! Chociaż to kopanie się z koniem. Takim ćwierćinteligentom nie wytłumaczysz jak żyć. Tak tylko dodam, że nie jeden z nich w papierach ma już ładnie nasmrodzone, więc tym też się nie przejmą.
Jak jeden gówniarz z drugim będą musieli zapłacić po parę tysięcy zadośćuczynienia na cele charytatywne, to na drugi raz zastanowią się, czy warto cokolwiek publikować.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 55 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: wies
Wysłany: 2014-06-26, 15:29
A jak te ostatnie posty przed moim mają sie do tematu? Czy to chodzi o userów lokalnego forum BMW?
Gregg Sparrow napisał/a:
Z tego co słyszałem przesiaduje tam "śmietanka towarzyska" wiejskiego... tfu... wieluńskiego tuningu. To ci co driftują swoimi wypasionymi furami pod Intermarche.
Aleś napisał, "wiejskiego... tfu... wieluńskiego" jak gdyby to była jakaś różnica
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum