czy ja wiem czy tak bardzo. hmmm jedyne niespodzianki to odpadniecie Hiszpanów i awans Kostaryki. Co do tego drugiego to fakt, jakaś niespodzianka jest, ale co do Hiszpanóe to żadna sensacja. Kiedyś cza przegrać
wczoraj na statystykach meczowych jak były spalone to Gmoch-u powiedział że to auty. reszta nie oponowała, pewnie takie samo pojęcie. ręce opadają po prostu
Ghana- Niemcy. fajny meczyk. chyba jako pierwsi z Afryki sie nie skompromitowali/
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2014-06-23, 09:44
Ja uważam, że dzisiaj będzie przepiękny mecz: Holandia - Chile. Kibicuje Holendrom, ale z uwagi na to, że obydwie drużyny mają zapewniony awans, będę oglądać z radością .
Ogólnie nie zdziwiłbym się, gdyby rewanż meczu Holandia - Chile miał miejsce w finale
Meksyku też można żałować. I to bardzo cholercia bo trafili na ciężkich przeciwników a sie postawili
A Kostaryka czerowna i może być ciekawie jeden patałach tak czy siak przejdzie
*** i jest ciekawie. brameczki w doliczonym. piekna sprawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum