Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 07 Gru 2008 Posty: 164 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Osjaków
Wysłany: 2014-06-27, 05:21
mcdek, wybacz moje stwierdzenie, ale dawno nie miałem okazji rozmawiać z kimś, kto ma aż tak wyprany mózg. Powiedz proszę jaką niszową partyjkę masz na myśli? KNP, które ma w sondażach 10%? Dla twojej wiadomości - Ruch Narodowy nie jest partią tylko stowarzyszeniem.
Pewnie mial na myśli mówiąc o utopijnych poglądach i niskim poparciu Ruch Palikota i jego ideowych działaczy którzy po 1 klęsce uciekają z parti i szukają miejsc w innych.
Z pokładu "korwinowego stateczku" też będą uciekać szczury jak tylko stateczek znajdzie się na mieliżnie. To tylko kwstia najblższego czasu (czyt. wyborów)
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-07-01, 17:03
nusia napisał/a:
Z pokładu "korwinowego stateczku" też będą uciekać szczury jak tylko stateczek znajdzie się na mieliżnie. To tylko kwstia najblższego czasu (czyt. wyborów)
Myślę że z "korwinowego stateczku" to już przez ostatnie 20 lat kto miał uciec to zdążył uciec
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum