ej no dobra ale tu nie chodzi o miwo z praszki ( choc w tym roku na combat alert chłopaki robili popłoch wiem byłem widziałem, dziekowałem bogu że byłem w republice ) ale chodzi o to że trzeba coś ruszyć w wieluniu
Chętnie przyłączyłbym się do tego programu
Mam małe doświadczenie w tym sporcie, ale jakbym mógł w czymś pomóc to chętnie służę pomocą
Myślę, aby zrobić jakiś krok do przodu warto byłoby się spotkać. Często tylko na pisaniu się kończy
Jakby ktoś z zainteresowanych osób miałby możliwość przyniesienia sprzętu, karabinku do pokazania byłoby fajnie - dobrze byłoby szybciej wiedzieć co się kupuje
Emer też jakiś czas temu myślałem żeby coś zrobić tu na miejscu, tylko do takiej realizacji potrzeba wiedzy i doświadczenia. I tu jest największy problem, z tego powodu bardzo świadomie wybrałem MIWO PRASZKA choć mieszkam koło Wielunia w Rudzie. I nie żałuję, choć dojazd 2 razy w tygodniu jest trochę uciążliwy.
Damiano
Replik i oprzyrządowania jest na rynku masa, i dobrze myślisz żeby się na początku skonsultować. Jeszcze lepiej wiedzieć do jakiej grupy chcesz dołączyć i jakie ma wymagania, pozwala to zaoszczędzić niepotrzebnych kosztów, a te w asg są znaczne.
Jak pozwolicie to będę co jakiś czas wklejał zdjęcia żeby zachęcić do działania i coby temat nie umarł.
Panowie i może Panie jak już coś powstanie w tym moim ukochanym Wieluniu to miło się będzie spotkać z MIWO, ostatnio gościli chłopaki z Cz-wy, Olesna, Kluczborka.
Patrol i zerwanie kontaktu z BW Częstochowa:
Zasadzka na pojazd z chłopakami z Kluczborka:
Podchody z chłopakami z Olesna:
Patrol nocą:
I wcześniejsze wjazdy do pomieszczeń ale przez okno:
Ja bym się pisał Chciałbym tylko, żeby ktoś łopatologicznie wyłożył, czym różni się ASG od typowego Paintballu. Dziękuję z góry, bo brak czasu nie pozwala mi zgłębić temat.
Dzisiaj marsz ok. 10 km (ok. 2h) z plecakiem 15kg, latarka, bez repliki.
W ramach przygotowania do GF Point 2015
Miejsce: 18 Stycznia 40 skrzyżowanie z pionierów
98-300 Ruda
51.205105, 18.602636
Start o 20:00
Witam.
Przygotowania na GF-POINT 2015 w toku, jeszcze tylko jeden marsz i będziemy gotowi na zabawę. GF-POINT to Airsoftowy bieg na orientację w tym roku w Górach Sowich na terenie kompleksu Riese.
GF POINT za nami, było ciężko ale wróciliśmy zadowoleni i szczęśliwi.
Na 6 godzin marszo-biegu 2 były w deszczu i śniegu, każdy na mecie był totalnie mokry.
Z Wielunia były 2 osoby Ja i Bartek
Kilka Fotek
Szczyt na Sowie, punk kontrolny był na samej górze
Dzisiaj marsz ok. 10 km (ok. 2h) z plecakiem do 10kg lub bez, latarka.
Zadanie:
Spelowanie wg. NATO, uczestnicy będa kolejno spelować wyrazy zadane przez innych, do dyspozycji będzie ściąga
Miejsce: 18 Stycznia 40 skrzyżowanie z Pionierów
98-300 Ruda
51.205105, 18.602636
Start około 19:00
w razie sensownych pytań mój tel. 502103808
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum