Mam serdecznie dosyć brudasów,jazda komunikacją miejską to horror Dlaczego ludzie(nie mówię że wszyscy)się nie myją???Czy to na prawdę tak trudno wejść dwa razy dziennie pod prysznic,wyszorować się mydłem,umyć włosy i zęby częściej niż raz na tydzień
Dzisiaj miałam wątpliwą przyjemność stać przed panią w kolejce od której tak jechało,że chciało mi się wymiotować Ochydny,wstrętny smród niemytego cielska i przepoconych ubrań Gdybym była bardziej bezczelna powiedziałabym jej,że zamiast kupować ciastka powinna sobie kupić mydło i jak najszybciej z niego skorzystać !!!
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Malinka, mam dla Ciebie pare rad:
- nie jeźdź komunikacją miejską,
- nie myj się (swój swojego nie wyczuje),
- nie stój w kolejkach,
i na koniec:
- złap chroniczny katar
Niektórzy po prostu chociaż się myją to na takim upale musieliby być cały czas polewani wodą z detergentem...
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 07 Mar 2006 Posty: 464 Skąd: prawie Wieluń
Wysłany: 2006-06-22, 22:36
Znam jedną babę (z widzenia) i z opowieści, która twierdzi, że woda ją zabije. Najgorsze jest to, że czasami jeździ tym autobusem, którym ja też często jeżdżę i smród jest nie do wytrzymania. Śmierdzi w całym autobusie, a gdy się usiądzie na miejscu za nią, to po prostu idzie się tylko zerzygać...
Nie rozumiem, przecież kierowcy autobusów nie powinni wpuszczać takich osób!
Znam jedną babę (z widzenia) i z opowieści, która twierdzi, że woda ją zabije
to ja znam lepszy motyw Magduś
Kiedys pracowałam przy zbiorze owoców i normalne jest że szłam sie chlapać woda co jakiś czas bo gorąco i higiena tego wymaga a takie 2 babki tam były i non stop powtarzały że jak tajk dalej bede sie myć to wody w polsce zabraknie... i mówiły to na powaznie a przeklinały !!!!! wniebogłosy a od nich tak jechało że w całym sadzie było czuć ... fuj !!!
Trzeba tez zwrócić uwage na ludzi bezdomnych.. oni sie nie myja bo nie maja gdzie i jak ... ale jak taki człowiek wsiądzie do autobusu to zapach nie jest najswieższy
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum