3:2 po meczu WKS Wieluń - ŁKS Łódź. Brawa dla chłopaków bo przez niemal godzinę grali w osłabieniu ( czerwona kartka dla wielunian ) przeciw dwukrotnym mistrzom Polski . Skrót meczu w piątek w TVK .
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 363 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wie(życzka)luń
Wysłany: 2014-08-20, 21:39
Ogólnie dawno nie było tak dobrego meczu zwłaszcza ze strony Wks-u. Atak, pressing i walka do końca. Do tego granie w 10 przez 70 minut i strzelenie 2 bramek w osłabieniu to jest coś. Szacunek dla chłopaków
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2014-08-20, 23:03
Rozbawiła mnie ogromna obstawa policji. Byłem koło stadionu o 16.10 i doliczyłem się 33 samochodów policyjnych, mnożąc razy średnio 4 policjantów robi się ~130 funkcjonariuszy. Ja rozumiem, że standardy itd., ale trochę zabawnie to dla mnie wyglądało. Na samym meczu nie byłem, ale patrząc na zdjęcia w internecie mam wrażenie, że policji było nieco mniej niż kibiców.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 363 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wie(życzka)luń
Wysłany: 2014-08-22, 23:04
Ogion ma rację. Widziałem kilku kibiców Łks i jakby któryś uciekł z klatki - sektoru gości i z nerwów po przegranej nawet chciał uderzyć to później była by afera, że mało policji.
Mrówek za mało na masowych imprezach typu mecze piłki nożnej z hooligans byłeś i nawet nie wiesz co jeden taki kibic potrafi zrobić.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2014-08-31, 21:42
WKS Wieluń - GKP Targówek Warszawa 2:2 Moje oceny w skali od 1 do 6, gdzie jedynka to ocena najniższa. Skład WKS: Kotecki - 4, Ciężki - 3, Karasiak - +4, Maczurek - 2 , Fornalczyk - -3 (Dubiel - 4), Banaś - 3, Wójcicki - 3, Adamczyk - 2 , Wira - 2 (P. Przezak - 4), Zawieja - +2, D. Przezak - 5 Zbyt dużo prostych strat piłki. Częsty brak koncentracji widoczny szczególnie u zawodników wydawać by się mogło doświadczonych (Adamczyk, Maczurek). Chwała za walkę do końca. Z mojej strony szczególne brawa dla Karasiaka za dwie ładne asysty oraz solidna grę w obronie. Bohaterem meczu został bardzo skuteczny D. Przezak.
„Szukamy na swoim podwórku, na razie czekam na jedną odpowiedź” - mówi nam prezes WKS-u Wieluń, Bartosz Szymicki, pytany o nowego opiekuna seniorów. Przypomnijmy, dotychczasowy trener trzecioligowej drużyny, Andrzej Lewandowski, złożył rezygnację, którą zarząd przyjął. W klubie rozglądają się więc za następcą. Raczej nie ma jednak szans, by nowy szkoleniowiec poprowadził już dzisiejsze zajęcia seniorów. Źródło: RadioZW
Czy nie można zainwestować i zatrudnić kogoś kto ma pojęcie i predyspozycje na trenowanie zespołu w III lidze?? Bo jak narazie po odejściu Okaja każdy wybór jest gorszy od poprzedniego... Niedługo wszyscy odejdą z WKS-u pod takimi rządami i zarząd będzie rządził samym sobą:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum