Wysłany: 2006-06-25, 12:35 Hot rilejszyn z USA Dominiki Mix Kolanko ;)
Ta ostatnia niedziela, pojutrze się rozstaniemy....
Jako, że dziś mam troszke czasu, chcialabym powiedzieć wszystkim "do zobaczenia".
Wylatuję 27.06.
Wrócę za około 3 miesiace. Miał to być 30 wrzesień, ale już wiem, że będę wczesiej. Dokladna data "wyjdzie w praniu" (najpóźniej 25 września). 5 dni zawsze coś
Badźcie grzeczni, uważajcie na siebie .
Gdy tylko bede mogła, bede regularnie (bardziej lub mniej) Was odwiedzać.
Kontakt mailowy bede utrzymywać na pewno, w miare mozliwosci jak najczesciej.
Mój numer kom. będzie miala mama, wiec mozecie zadzwonic , ale na sms'a nie dostaniecie odpowiedzi
Będę tesknić, buziaki dla Wszystkich :*
Ostatnio zmieniony przez Dominika 2006-06-25, 12:39, w całości zmieniany 1 raz
Trzymaj się Maleństwo !! Dzasz radę !! Socha padnie jak wrócisz !! :* :* :* :* :*
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Dobrze, że dzisiaj tak szybko, pięknie poszło z pożegnaniem, bo jeszcze chwilę byśmy gadały i byłoby kuku w mankiet, gile we włosach i k.u.r.w.i.k.i. w oczach, hihihii...
Pamiętaj, że wszyscy na Ciebie tu czekają
W tych gorszych momentach pomyśl o wspólnych wypadach
do Testa Rossy na maaaałe co nieco [kamikaze]
No i nie zrób sobie żadnego kuku z zębami
A! Jak spotkasz BinLadena to zagadaj z nim czy zarezerwuje Ci miejsce
w samolocie w dniu 11 września, hihihii....
A tak w skrócie to powodzenia! Pracuj i baw się dobrze.
Pamiętaj, tam Cię nikt nie zna
_________________ SUCCESS UNLIMITED
Ostatnio zmieniony przez Syla 2006-06-27, 21:15, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum