Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2014-08-29, 13:54
No i dlaczego "pyszczysz" na kablówkę? Na POLSACIE wieszaj psy.
Nasza sieć kablowa próbuje znaleźć jakieś sensowne rozwiązanie, może coś jednak zobaczymy
A co do POLSATU, to czekam na akcję typu; "Bojkot tej stacji" Jakbyśmy tak przez tydzień, może dłużej nie przełączali swoich telewizorów na w/w stację to może by jakaś nauczka była, a może tak mi się tylko wydaje
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 25 Mar 2012 Posty: 329 Piwa: 19/2 Skąd: hamburg
Wysłany: 2014-08-30, 12:08
Ipla to jest jakaś opcja (legalna) tylko nie jestem pewny łącza w tym czasie.
Poszukalem troche - Jak ktoś ma swoją satke (nie polszajs) to można poszukać , może na RAI Sport nie będą kodowac. http://www.rai.it/dl/rai/guidaProgrammi.html
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2014-08-31, 10:05
dislike napisał/a:
może na RAI Sport nie będą kodowac.
No niestety mecz inauguracyjny był zakodowany, ciekawe jak z pozostałymi.
Ma ktoś jakąś stronkę internetową, która pozwoliłaby na darmowe oglądanie? Znalazłem "meczyki.pl" ale dupy nie urywa, może więc jakieś inne?
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 3 razy Wiek: 35 Dołączył: 21 Lis 2006 Posty: 50 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-08-31, 19:08
Ciekawym rozwiązaniem może być strona www.weeb.tv
Co prawda aby móc oglądać bez limitów trzeba zapłacić, ale kwoty są zdecydowanie niższe od tych, które zaproponował Polsat... A i jakość jest całkiem przyzwoita.
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-09-01, 10:49
polskieradio.pl napisał/a:
Plamen Konstantinow, trener Bułgarii odmówił udzielenia wywiadu telewizji Polsat. Szkoleniowiec zaprotestował w ten sposób przeciwko zakodowaniu przez stację transmisji z mistrzostw.
Reporter telewizji Polsat czekał w Gdańsku na reprezentację Bułgarii. Chciał porozmawiać z Konstantinowem o mistrzostwach. Bułgar wstępnie zgodził się na rozmowę, jednak zrezygnował, gdy okazało się, że ma rozmawiać z telewizją, która transmituje dla Polaków mundial.
Konstantinow nie dogadał się z Polsatem także w sprawie nagrania zaproszenia na mecze. Bułgar był do dyspozycji stacji, ale pod warunkiem, że dostanie za to pieniądze. - Skoro bierzecie pieniądze od ludzi za możliwość oglądania meczów, to ja nie będę reklamował was za darmo - stwierdził.
- Nie jestem głupcem, który nie rozumie, że dzisiejszy sport wiąże się z wielkimi pieniędzmi. Ale gdzieś musi być jakaś granica. Mundial to nie maszynka do robienia pieniędzy. Moim zdaniem zakodowanie mistrzostw to dyskryminacja Polaków - ostro mówił Płamen Konstantinow w wywiadzie dla "Przeglądu Sportowego"
To się chłopaki musieli zdziwić że mają zapłacić
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
"Podobno wpisuje się w wyszukiwarce "volleyball live streaming". Podobno wyskakują różne strony. Podobno wchodzi się w pierwszą: drakula coś tam. Podobno znajduje się mecz i wchodzi (tylko podobno nie na rekomendowane, czy wymagające "free login" bo podobno można zapłacić więcej, niż Solorzowi żadnego podawania numeru telefonu itp.) Podobno otwiera się któryś z dalszych linków i podobno się ma. Podobno trzeba się tylko troszkę polikwidować to, co zasłania ekran i pozamykać otwierające się przy tym strony różnych buków albo ładowania jakichś programów (oczywiście nic nie ładować). Podobno nie reagować też na komunikat o konieczności aktualizacji media playera albo czegoś podobnego. Podobno trwa to parę chwil, kilka stron trzeba pozamykać, ale podobno warto. Podobno rozdzielczość całkiem dobra i da się oglądać nawet po powiększeniu na cały ekran. Oczywiście, ja cię nie namawiam, żebyś to robił, bo to nielegalne jest Podaję ci to tylko po to, żebyś wiedział, jak inni robią Tak mówią na mieście. "
ja za siatkówką nie przepadam ale może ktoś ją lubi
na Polsacie na kanałach 444 i dalszych siatkówka leci na okrągło (mecze na żywo, powtórki, analizy i tak w kółko). I żadnej dodatkowej opłaty Polsat nie pobiera (poza podstawowym abonamentem za 40 złotych).
Słowa krytyki skierowałbym w kierunku TVP, która roszcząc sobie prawa do abonamentu, nie potrafiła wykupić praw do transmisji meczów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum